Vacature Wijkbeheerder 24-28 uur per week (m/v)

Maasdelta Groep is een middelgrote woningcorporatie met woningen in Maassluis, Hellevoetsluis en Spijkenisse. Ons kantoor staat in Spijkenisse. Met 170 medewerkers voelen we ons verantwoordelijk voor goede dienstverlening aan onze klanten die ongeveer 16.500 woningen en bedrijfspanden van ons huren.

Wat houdt de functie in?
In ons team omgevingsbeheer Maassluis ben je als wijkbeheerder samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het schoon, heel en veilig houden van je wijk. Je bent hèt aanspreekpunt van onze huurders in de wijk. En tegelijkertijd ben je de oren en ogen van Maasdelta in Maassluis. Daarnaast onderhoudt je actief contact met betrokken instanties. Zo wordt de leefbaarheid in de wijk vergroot en problemen voorkomen.

Wat verwachten wij van je?

  • Als vertegenwoordiger van Maasdelta in de wijk, ben je in staat klantgericht te werken. Je toont empathie, door oprecht te luisteren naar de vraag van de klant en je in te leven in de situatie.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar zoekt daarbij wel de samenwerking op om tot het beste resultaat te komen. Je zult namelijk nauw samenwerken met interne collega’s en maatschappelijke partners.
  • Je bent een oplossingsgerichte denker en vindt toekomst gericht meedenken belangrijk.


Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Om je functie goed te vervullen vragen wij minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en je bent niet bang om huurders aan te spreken.
  • Je kunt je zorgvuldig en goed uitdrukken zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je vindt je weg in ICT-systemen waarin je je dagelijkse contacten vastlegt en kunt opzoeken.


Waarom werken bij Maasdelta?
Maasdelta is een organisatie die midden in de maatschappij staat. Je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren, er is ruimte om te leren en kansen om door te groeien. Als medewerker heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een vitaliteitsregeling, ruime vergoeding voor ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding en plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Bij deze functie hoort salarisschaal E (€ 2.495 tot € 2.969) volgens de CAO Woondiensten.

Informatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Rob van der Hoeven: r.vd.hoevenmaasdeltanl of 0181 - 603 703.

Solliciteer voor 22 juni via e-mail: hrmaasdeltanl. De eerste gesprekken vinden op 28 juni plaats.

Word jij mijn nieuwe collega?
 “Ons team bestaat uit vijf enthousiaste huis- en wijkmeesters. Wat onze functie zo leuk en bijzonder maakt: wij hebben allemaal een passie voor ons werk. Elke dag is anders. Je contact met onze bewoners, maar ook met politie, zorgpartijen en de gemeente maakt het werk erg afwisselend. Ben je flexibel, heb je een goed inlevingsvermogen, hart voor je bewoners en de wijk waarin je werkt? Dan zoeken wij jou om ons team compleet te maken!"

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden