Vacature manager KCC & SD voor 36 uur per week

Ben jij de probleemoplossende leidinggevende voor ons Klant Contact Centrum en Servicedienst?

We zoeken een manager KCC & SD voor 36 uur per week

Zo meteen presenteer je aan het MT over het uitbreiden van de mogelijkheden voor huurders om contact op te nemen via social media. Daarna duik je in de cijfers van de Klantcontact Monitor. Zodat je tijdens je overleg met Pieter, de manager T&O, spijkers met koppen kunt slaan over toekomstige verbeteringen. En aan het einde van de dag drink je een kop koffie met je team. Met hen spar je over het nieuwe roosterprogramma én bespreken jullie je weekendplannen. Zo ben jij op je best, voortdurend schakelend tussen mensen, afdelingen en processen. Altijd op zoek naar het nóg beter maken van de dienstverlening. Daarover adviseer je niet alleen het MT, je komt ook direct met implementatieplannen. Je wilt wat betekenen voor diegenen die er zelf even niet uitkomen. Mensen komen dan ook vaak naar jou toe om advies te vragen. Om dat allemaal zo goed mogelijk te doen wil je wel vrijheid en vertrouwen krijgen om dingen op jouw manier te doen. Precies daarom ben jij zo geschikt als onze manager Klant Contact Centrum (KCC) en Servicedienst (SD). 

Leidinggevende bij een woningcorporatie?
Dit is een functie met vele uitdagingen, maar het hoofddoel is zorgen dat onze klanten tevreden zijn en onze medewerkers kunnen groeien. Jij wilt dat onze bewoners een thuis hebben. En als er iets aan de hand is, sta jij samen met je teams voor ze klaar om dat op te lossen. Jij krijgt van ons al het vertrouwen en de middelen om de doelstellingen voor service en klanttevredenheid te halen.

Als manager KCC & SD coach jij je teams, zodat zij optimaal kunnen functioneren. Omdat we het belangrijk vinden om continu te verbeteren zoeken we altijd naar (technologische en digitale) optimalisaties. Door goed te luisteren, je in te leven in anderen en kritisch na te denken help jij mee om processen vorm te geven en te optimaliseren. Daarbij hoort ook het opstellen en bewaken van de budgetten voor het KCC en de Servicedienst. Zoals we al aangaven: een hele uitdagende functie. Maar maak je geen zorgen, we staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Bij ons kan en mag je altijd leren. Niet alleen van al je collega’s maar ook via trainingen en opleidingen. En we luisteren altijd naar jouw visie om verbetering door te voeren. 

Werken bij Maasdelta
Wij zijn een middelgrote woningcorporatie met ongeveer 17.000 woningen en bedrijfspanden in Maassluis, Hellevoetsluis, Spijkenisse, en Brielle. We staan midden in de maatschappij en met onze 170 collega’s werken we samen elke dag hard aan goede dienstverlening voor onze huurders. 

Naast een hecht team en een uitdagende functie bieden we nog meer:

  • Bij deze functie hoort salarisschaal L (€ 4.345,00 (starter) tot € 6.391,00 bij een fulltime dienstverband van 36 uur) volgens de CAO-Woondiensten
  • Vitaliteitsregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Plaats- en tijdonafhankelijk werken
  • Ruime vergoeding voor je ziektekostenverzekering
  • Eindejaarsuitkering 4%

Word jij onze nieuwe collega?
“Hallo, wij zijn Mirjam, Antoinette en Sharon. Wij zetten ons met nog zo’n 25 andere collega’s elke dag in voor de klant. Dat doen we door de klant zo goed en zo snel mogelijk antwoord te geven op de binnenkomende klantvraag. Word jij onze nieuwe manager?


Wat je in ieder geval nodig hebt om succesvol te zijn in deze rol

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in het leidinggeven aan een serviceteam.
  • Interesse in en kennis van de vakgebieden klantcontact en techniek; je blijft graag up-to-date van ontwikkelingen binnen deze branches.


Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Frank van Velzen (directeur wonen) via f.v.velzenmaasdeltanl of 0181 - 603 703. Bekijk ook onze website. 

Solliciteer voor 7 oktober a.s.
Je kunt via deze link solliciteren. De eerste gesprekken staan gepland op 13 oktober 2022. Een assessment is mogelijk onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Deel deze pagina