Twijg: 28 huurappartementen in Wilgenrijk Maassluis

Het nieuwe appartementengebouw ligt in de buurt Buitengoed in Wilgenrijk. De buurt is al voor een groot deel afgebouwd. Het appartementengebouw aan de Twijg maakt deze buurt helemaal af.

Verhuurfolder

Bekijk de verhuurfolder.

Over de huurappartementen

Wilgenrijk is de schoonheid en kracht van Nederland in zijn meest pure vorm. Het gebied is groen, waterrijk en landelijk. Lanen, straatjes en pleintjes gaan aangenaam op in de boomrijke, groene omgeving. Kinderen banjeren in een natuurlijke omgeving en spelen bij en op het water. 

Wie hier woont, geniet van een kalme, ontspannen manier van leven in een prettige omgeving. Kijk voor meer informatie over het woongebied op: www.wilgenrijk.nl/buurten/buitengoed.

28 huurappartementen

De huurappartementen aan Twijg 1 t/m 55 (oneven nummers) zijn verdeeld over 4 woonlagen.

Elk huurappartement heeft de woonkamer met een terras of een balkon, een open keuken en 2 slaapkamers. De appartementen op de 3e verdieping hebben schuine wanden met dakkapellen en/of dakramen.

Het woongebouw heeft een compacte entree met trappenhuis en lift. De bergingen zijn op de begane grond binnen het gebouw.

Huurprijzen

De huurprijzen (prijspeil 2024) voor de appartementen zijn:

  • € 650,43 voor alle bouwnummers. Voor deze woningen betaalt u servicekosten voor schoonmaak, glasbewassing en elektra algemene ruimtes van ongeveer 42 euro per maand.

Huurtoeslag
Bij deze woningen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Het krijgen van huurtoeslag is afhankelijk van uw gezinssamenstelling en het (gezamenlijk) inkomen. Voor meer informatie over toeslagen bezoekt u de website van de Belastingdienst.

Sfeerimpressie gemeenschappelijke ruimte:

De verhuur startte op 2 januari 2024 via WoonnetRijnmond

De woningen komen online op www.woonnetrijnmond.nl. Dit is het woonruimteverdelingssysteem van de regio Rijnmond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende ingeschreven staat bij WoonnetRijnmond. U moet ook voldoen aan de voorwaarden die in de woningadvertentie gesteld zijn.

Planning

We verwachten de appartementen in het 4e kwartaal van 2024 aan de huurders op te leveren.