Terras aan de Maas Toren B

TE HUUR: mantelzorg woningen: samen wonen, maar toch apart aan de Oude Maas

Zorgt u langdurig voor een naaste? Dan is een kangoeroewoning een handige woonvorm voor u. Dit zijn twee naast elkaar liggende appartementen met een verbindingsdeur ertussen. Meer informatie en het belangstellendenformulier vindt u hier.


De skyline langs de Maas in Spijkenisse wordt steeds indrukwekkender. Naast de eerste toren van Terras aan de Maas is er nu een tweede toren gebouwd: toren B.

Huurappartementen
Toren B bestaat uit 23 verdiepingen, waar u in elk appartement een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. Maasdelta heeft 68 van de appartementen beschikbaar voor verhuur. Deze liggen verspreid over de eerste 15 verdiepingen. Alle appartementen hebben een balkon of terras. Ook kunt u een parkeerplaats huren. Naast reguliere huurwoningen, bieden we ook kangoeroewoningen aan.

Duurzame woonomgeving
Net als Toren A heeft ook Terras aan de Maas Toren B een WKO-installatie. In het gebouw zijn zoveel mogelijk duurzame materialen verwerkt.

Reactietermijn gesloten
De reactietermijn op de advertenties voor de huurappartementen is gesloten. Er zijn overweldigend veel reacties binnengekomen. Deze worden nu verwerkt.

Interesse in een kangoeroewoning
U kunt wel nog steeds uw interesse voor de kangoeroewoningen kenbaar maken via het belangstellendenformulier op deze website.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden