Vacature Senior woonconsulent (32-36 uur per week)

Maasdelta Groep is een middelgrote woningcorporatie met woningen in Maassluis, Hellevoetsluis en Spijkenisse. Ons kantoor staat in Spijkenisse. We zoeken collega’s voor de locaties Hellevoetsluis en Spijkenisse. Met 170 medewerkers voelen we ons verantwoordelijk voor goede dienstverlening aan onze klanten die ongeveer 16.500 woningen en bedrijfspanden van ons huren.

Wat houdt de functie in?
Als senior woonconsulent bemiddel je op het gebied van sociale problematiek, zowel individueel als in groepsverband. Gecompliceerde zaken, waaronder incassoproblemen, neem je voor je rekening. Je werkt hierbij nauw samen met collega’s en diverse instanties zoals de gemeente. Ook vertegenwoordig je Maasdelta in de lokale zorgnetwerken en overleggen.

Wat verwachten wij van je?

  • Je voelt je verantwoordelijk om de klant zo goed mogelijk te helpen en houdt daarbij rekening met de belangen van Maasdelta.
  • Je toont empathie, door oprecht te luisteren naar de vraag van de klant en je in te leven in de situatie.
  • Je zet je in voor een goede samenwerking met collega’s en maatschappelijke partners.


Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Om je functie goed te vervullen vragen wij HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een specialisatie op sociaal gebied. Deze ervaring kun je ook in de praktijk hebben opgedaan.
  • Je zult regelmatig met incassoproblemen en sociale problematiek te maken krijgen. Daarom zijn goed kunnen onderhandelen en bemiddelen belangrijke vaardigheden in deze functie.
  • Het hebben van kennis van Sociaal Juridische Dienstverlening is een pré, omdat je bijvoorbeeld met het huurrecht te maken krijgt.


Waarom werken bij Maasdelta?
Maasdelta is een organisatie die midden in de maatschappij staat. Je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren, er is ruimte om te leren en kansen om door te groeien. Als medewerker heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een vitaliteitsregeling, ruime vergoeding voor ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding en plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Bij deze functie hoort salarisschaal H (€ 3.159,- tot € 3.891,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur) volgens de CAO Woondiensten.

Informatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Inge Dalderup via i.dalderupmaasdeltanl of telefoonnummer: 0181 - 603 703. 

Solliciteer voor 20 juni 2021 via e-mail: hrmaasdeltanl. De gesprekken vinden plaats op:

  • 25 juni (eerste gesprek, online)
  • 28 juni (tweede gesprek, offline)


Word jij mijn nieuwe collega?
“Ons team bestaat nu uit vijf enthousiaste senior woonconsulenten. Wat onze functie zo leuk maakt, is dat geen dag hetzelfde is. Dit betekent snel schakelen, oplossingsgericht denken en flexibel zijn in elke situatie. Heb jij deze eigenschappen ook? Dan zoeken wij jou om ons team compleet te maken!”

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden