Roemer Visscherstraat Maassluis

Aan de rand van het centrum van Maassluis in de Roemer Visscherstraat zijn 15 woningen gesloopt. Hiervoor in de plaats komen 16 energiezuinige eengezinswoningen in de sociale huursector.

Bekijk hier de verhuurfolder
 

Over de huurwoningen

De nieuwe huurwoningen zijn ongeveer even groot als de oude woningen. Ze worden energiezuinig (nul op de meter) uitgevoerd met een warmtepomp en zonnepanelen. Elke woning heeft een woonkamer aan de tuinzijde, een open keuken aan de straatzijde, 3 slaapkamers en een bergzolder bereikbaar via een vlizotrap. Er is een achtertuin met een houten berging.

Van Wijnen West B.V. bouwt de 16 woningen in opdracht van Maasdelta. Maasdelta verhuurt deze als sociale huurwoning.
 

Huurprijzen

Maasdelta biedt de 16 eengezinswoningen aan in de sociale huursector. De woningen zijn geschikt voor gezinnen en hebben een nettohuur van € 633,25 (prijspeil 2022).

Toewijzing

De woningen zijn in februari 2022 te huur aangeboden via WoonnetRijnmond. Mochten er woningen beschikbaar komen dan vindt u die op www.woonnetrijnmond.nl

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende ingeschreven staat bij WoonnetRijnmond: www.woonnetrijnmond.nl. De woningen worden toegewezen op basis van opgebouwde inschrijfduur. Hoe langer u bij WoonnetRijnmond als woningzoekende bent ingeschreven, hoe hoger u op de lijst komt te staan. U moet ook voldoen aan de voorwaarden die in de woningadvertentie gesteld zijn.

Voorrang op een woning
Mensen met urgentie (voor een eengezinswoning) krijgen voorrang. Ook herhuisvestingskandidaten (huurders die wegens sloop van hun woning moeten verhuizen) zijn urgent en kunnen op de eengezinswoningen reageren.

Planning

Wij verwachten dat de nieuwe woningen aan de Roemer Visscherstraat in het tweede kwartaal van 2022 aan de huurders opgeleverd worden.