Werken bij Maasdelta Contact

Huurappartementen Parksingel in Wilgenrijk Maassluis

Parksingel is een nieuwe buurt in Wilgenrijk. In Parksingel komen 85 woningen, waarvan 22 sociale huurappartementen.

Start verhuur: 13 november vanaf 20.00 uur

U vindt de 22 huurappartementen (De Bleek 26 t/m 68 even nummers) vanaf zondag 13 november 2022 om 20.00 uur op www.woonnetrijnmond.nl.

Verhuurfolder

Bekijk de verhuurfolder.

Over de huurappartementen

Wilgenrijk is de schoonheid en kracht van Nederland in zijn meest pure vorm. Het gebied is groen, waterrijk en landelijk. Lanen, straatjes en pleintjes gaan aangenaam op in de boomrijke, groene omgeving. Kinderen banjeren in een natuurlijke omgeving en spelen bij en op het water. 

Wie hier woont, geniet van een kalme, ontspannen manier van leven in een prettige omgeving. Kijk voor meer informatie over het nieuwe woongebied op: www.wilgenrijk.nl/buurten/parksingel.

22 huurappartementen

De huurappartementen aan De Bleek 6 t/m 68 (even nummers) zijn verdeeld over 4 woonlagen.

Elk huurappartement heeft de woonkamer aan de zuidoostzijde met een terras of een balkon, een open keuken en 2 slaapkamers. De appartementen op de 3e verdieping hebben schuine wanden met dakkapellen en/of dakramen.

Het woongebouw heeft een compacte entree met trappenhuis en lift. De bergingen zijn op de begane grond binnen het gebouw.

Huurprijzen

De huurprijzen (prijspeil 2022) voor de appartementen zijn:

  • € 678,66 voor de bouwnummers 53, 54, 55 en 56 op de begane grond;
  • € 633,25 voor de overige bouwnummers. Voor deze woningen betaalt u servicekosten voor schoonmaak, glasbewassing en elektra algemene ruimtes van ongeveer 42 euro per maand.


De huurprijzen bij de ingangsdatum van uw huurcontract kunnen afwijken van de hierboven genoemde huurprijzen. Dit omdat de nieuwe huurgrenzen voor 2023 op dit moment nog niet bekend zijn. We verhuren de woningen op de 1e t/m 3e verdieping op de 1e aftoppingsgrens en de begane grondwoningen op de 2e aftoppingsgrens. In de verhuurfolder leest u hier meer over.

Huurtoeslag
Bij deze woningen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Het krijgen van huurtoeslag is afhankelijk van uw gezinssamenstelling en het (gezamenlijk) inkomen. Voor meer informatie over toeslagen bezoekt u de website van de Belastingdienst.

Servicekosten voor PV-panelen
Om aan de nieuwbouw-eisen (BENG) te voldoen zijn zonnepanelen (PV-panelen) niet noodzakelijk. Waarschijnlijk plaatst Maasdelta deze later als extra energiebesparende maatregel op uw woning. Het aantal berekenen we op dat moment, maar we verwachten dat het om 2 of 3 zonnepanelen per woning gaat. Na plaatsing betaalt u hiervoor servicekosten. Tegenover deze servicekosten staat een lagere energierekening (elektra). Het financiële voordeel van de lagere energierekening is voor u. In de verhuurfolder leest u hier meer over.

We bieden de woningen aan via WoonnetRijnmond

Dit is het woonruimteverdelingssysteem van de regio Rijnmond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning moet u als woningzoekende ingeschreven staan: www.woonnetrijnmond.nl.

Een deel van de appartementen wordt toegewezen op basis van inschrijfduur en een deel via woningloting. U moet ook voldoen aan de voorwaarden die in de woningadvertentie gesteld zijn.

Voorrang op een woning
Mensen met urgentie krijgen voorrang. Ook herhuisvestingskandidaten (huurders die wegens sloop van hun woongebouw moeten verhuizen) zijn urgent en kunnen op de appartementen reageren.

Planning

We verwachten de appartementen in het 3e kwartaal van 2023 aan de huurders op te leveren.