TE HUUR: Kangoeroewoningen: samen wonen, maar toch apart

Publicatiedatum: 08-09-2020

Zorgt u langdurig voor een naaste? Dan is een kangoeroewoning een handige woonvorm voor u. Dit zijn twee naast elkaar liggende appartementen met een verbindingsdeur ertussen. Een driekamerappartement en een studio appartement. Beide hebben een eigen voordeur, keuken en badkamer.

De appartementen liggen verspreid over de eerste tot en met de zevende verdieping. De kleinere woningen (type B2) zijn circa 51 m2 en de grotere woningen (alle type B1) zijn circa 85 m2. Alle woningen hebben een balkon.

De twee appartementen worden samen verhuurd en hebben een aparte huurprijs. Voor beide woningen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Kijk voor meer informatie en de huurprijzen op www.maasdelta.nl/kangoeroewoning.

 

Klik hier om afbeelding te vergroten.

Het is niet mogelijk om de woningen afzonderlijk van elkaar te huren. Dat betekent dat als de zorgrelatie stopt, beide woningen verlaten moeten worden. In een dergelijke situatie helpt Maasdelta de zorgverlener bij de zoektocht naar een woning.

Belangstelling
Heeft u interesse in een van deze kangoeroewoningen? Vul dan het belangstellendenformulier op onze website in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Let op: u moet aan kunnen tonen dat er een langdurig zorgrelatie is tussen beide huurders. Dit kunt u doen door gegevens vanuit de gemeente, een zorgindicatie en/ of uw huidige woonsituatie aan ons voor te leggen.

 De kangoeroewoningen zijn vanaf eind 2020 beschikbaar!

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden