Prestatieafspraken voor 2019 getekend

Publicatiedatum: 19-12-2018

In de maand december zijn in de drie gemeentes Nissewaard, Hellevoetsluis en Maassluis waar Maasdelta Groep woningen heeft de nieuwe prestatieafspraken getekend voor het jaar 2019.

De prestatieafspraken worden in de afzonderlijke gemeenten gemaakt tussen de gemeente, de corporaties en de huurdersorganisaties.

De prestatieafspraken geven aan welke bijdrage de drie partijen gezamenlijk willen leveren aan sociale huisvesting in de gemeente. Er staan afspraken in over woningvoorraad, woningkwaliteit, duurzaamheid, leefbaarheid en huisvesting voor bijzondere doelgroepen, zoals wonen met zorg. Oude afspraken zijn geactualiseerd en er zijn nieuwe afspraken gemaakt.

Bouwen, verkopen, verbeteren en verduurzamen
René de Groot, bestuurder van Maasdelta Groep: "Maasdelta wil de klant centraal stellen en doet haar best de huidige en nieuwe huurder tevreden te stellen. Daarnaast spannen wij ons in om in 2030 voldoende sociale huurwoningen te hebben in onze vestigingsgemeenten. We blijven bouwen, verkopen minder sociale huurwoningen en verbeteren en verduurzamen onze huidige sociale huurwoningen."

Bent u geĂ¯nteresseerd in de prestatieafspraken, dan kunt u ze hier vinden:

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden