Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Huurders nieuwbouw Da Costaplein krijgen sleutels uitgereikt

Huurders nieuwbouw Da Costaplein krijgen sleutels uitgereikt

Leestijd: 1 min

Op dinsdag 11 juni 2019 heeft Maasdelta Groep de eerste sleutels uitgereikt aan de huurders van de nieuwe eengezinswoningen aan het Da Costaplein en de Staringstraat. Ook de heer en mevrouw Molijn tekenden het huurcontract en namen hun sleutels in ontvangst. De komende twee weken zijn er elke dag sleuteluitreikingen ingepland. Maasdelta wenst alle huurders alvast veel woonplezier!

Aan het Da Costaplein zijn 20 sociale huurwoningen gesloopt en vervangen door 28 vergelijkbare sociale huurwoningen. Het gaat om vier rijen van zeven eengezinswoningen, waarvan één rij aan de Staringstraat gelegen is. De bouw startte in september 2018 en verliep vlot. Vorig jaar werden er aan de Jan Luykenstraat ook al 20 sociale huur eengezinswoningen vervangen door 20 nieuwe sociale huurwoningen.

De woningen zijn energiezuinig en voorzien van zonnepanelen en een goede isolatie. Het project is ontwikkeld en gebouwd door Van Wijnen uit Dordrecht in opdracht van Maasdelta Groep.

Het project Jan Luykenstraat en Da Costaplein maakt deel uit van de vernieuwing van Sluispolder-West. Hierover is meer te lezen op www.sluispolder-west.nl.