Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Huurder ontvangt eerste sleutel Sterrenkwartier Hoog fase 1

Huurder ontvangt eerste sleutel Sterrenkwartier Hoog fase 1

Leestijd: 3 min

‘Jullie hebben hier echt iets moois neergezet’ zei mevrouw Smits toen ze voor de deur van haar nieuwe woning stond. Op donderdag 8 april ontving zij als eerste de sleutel van haar nieuwe huur eengezinswoning van Stella Nova in Sterrenkwartier Hoog fase 1. De overige zeven huurders ontvingen hun sleutel op dezelfde dag. Vanaf nu kunnen zij starten met klussen en verhuizen. Maasdelta wenst alle huurders veel succes met verhuizen en heel veel woonplezier!

 

Met een glimlach op haar gezicht en wat gezonde spanning kwam mevrouw Smits aanlopen. Onze woonconsulente Mila Dhanpal had met haar afgesproken voor haar nieuwe woning aan het Sterrenpad. ‘Ben ik de eerste?’ vroeg ze nog. Hier ontving zij als eerste huurder van de rij eengezinswoningen haar sleutels. Uiteraard op veilige afstand van elkaar. ‘We hebben echt afgeteld tot dit moment. Het is zo spannend. Ik ga eerst een rondje doen in mijn nieuwe huis en ga straks de kinderen van school halen. Ze hebben zin in de verhuizing. We hebben nagenoeg alles ingepakt thuis’. Wij wensen de familie Smits veel woonplezier.

Stella Nova fase 1
De nieuwbouw Stella Nova fase 1 bestaat uit 79 woningen, waarvan 51 sociale huurwoningen en 28 koopwoningen. De huurwoningen bestaan uit appartementen, beneden- en bovenwoningen en eengezinswoningen. Deze energiezuinige woningen biedt Maasdelta in de sociale huursector aan.

De 7 beneden- en 14 bovenwoningen worden naar verwachting eind mei/ begin juni opgeleverd aan de huurders. De sleuteloverhandiging van de 22 appartementen vindt naar verwachting na de zomer plaats.

Sterrenkwartier Hoog
De jaren 60 woonwijk Sterrenkwartier Hoog wordt fasegewijs omgetoverd tot een nieuwe, eigentijdse woonomgeving. In de woonwijk worden gebouwen gesloopt om plaats te maken voor nieuwe woningen. Deze nieuwe woningen bestaan uit zowel koop- als huurwoningen. Stella Nova wordt gerealiseerd in de wijk Sterrenkwartier. Voor meer informatie over de herstructurering Sterrenkwartier Hoog kijkt u op: www.sterrenkwartierhoog.nl.

Samenwerking
De nieuwbouw Stella Nova in Sterrenkwartier Hoog fase 1 is door ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep gerealiseerd. In samenwerking met de gemeente Nissewaard die de woonomgeving oppakt en Maasdelta Groep. Voor meer informatie over de aanleg van de buitenruimte in Sterrenkwartier kunt u kijken op: www.nissewaard.nl/werkinuitvoering.
 

Ook in de tweede fase van de herstructurering slaan de partijen de handen in een. De ontwikkeling van de nieuwbouw in fase 2 krijgt toepasselijk de naam Stella Nova fase 2. Voor meer informatie over de koopwoningen kijkt u op: www.stellanova-spijkenisse.nl. Er is nog geen informatie over de huurwoningen beschikbaar. Zodra er meer bekend is, wordt dit gedeeld op www.maasdelta.nl.