Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws 14 sociale huurwoningen in Rietkraag Wilgenrijk aan de huurders opgeleverd

14 sociale huurwoningen in Rietkraag Wilgenrijk aan de huurders opgeleverd

Leestijd: 2 min

Rietkraag is een uniek eiland binnen Wilgenrijk. Aan Oever in Rietkraag zijn 14 sociale huur eengezinswoningen gebouwd. Vanaf 11 januari hebben de huurders hun sleutels gekregen. Op dit moment zijn zij druk bezig met het inrichten van hun nieuwe woning.

De 14 huur eengezinswoningen zijn verdeeld over twee blokken
Elke huurwoning heeft een woonkamer aan de tuinzijde, een open keuken aan de straatzijde, 3 slaapkamers en een zolder die te bereiken is met een vaste trap. Enkele woningen hebben op de zolder extra bergruimte doordat hier een puntgevel is toegepast. Er is een achtertuin met een houten berging die de tuin van het parkeren gescheiden houdt. De woningen hebben ook een voortuintje.

Ontspannen, mooi wonen in Wilgenrijk
Wilgenrijk is de schoonheid en kracht van Nederland in zijn meest pure vorm. Het gebied is groen, waterrijk en landelijk. Lanen, straatjes en pleintjes gaan aangenaam op in de boomrijke, groene omgeving. Kinderen banjeren in een natuurlijke omgeving en spelen bij en op het water. Wie hier woont, kiest voor een kalme, ontspannen manier van leven in een gerieflijke omgeving. Kijk voor meer informatie over het nieuwe woongebied op www.wilgenrijk.nl.

Een woning huren
De woningen aan Oever zijn al verhuurd. Mochten er in de toekomst woningen beschikbaar komen, dan vindt u die op www.woonnetrijnmond.nl. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende ingeschreven staat bij WoonnetRijnmond.