Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Wijzigingen beleid huurdersjubilea en puzzelprijzen

Wijzigingen beleid huurdersjubilea en puzzelprijzen

Leestijd: 2 min

Woningcorporaties mogen van de Autoriteit Wonen helaas geen cadeaubonnen meer geven aan huurders bij een huurdersjubileum. Dit geldt ook voor de puzzel in de nieuwsbrief van Maasdelta. Dit is gebaseerd op artikel 48 van de BTIV (Besluit toegelaten instellingen volkshuisvesting).

De Autoriteit Wonen heeft aangegeven dat woningcorporaties niet langer cadeaubonnen weg mogen geven. De reden daarvoor is dat een cadeaubon een geschenk is met financiële waarde. Wat nog wel mag is een kleine attentie geven.

Huurdersjubilea
Maasdelta heeft besloten dat voortaan alleen bij een huurdersjubileum van 50 jaar de huurder een bos bloemen ontvangt. Deze bos bloemen wordt uitgereikt door een medewerker van Maasdelta, die bij dit soort uitzonderlijke jubilea toch al langs gaat bij de huurder. Dat we aan het huurdersjubileum van 10 en 25 jaar geen aandacht meer kunnen geven vinden wij heel jammer, maar is praktisch niet uitvoerbaar, het zijn er bijna 1000 per jaar.

Vanwege het Coronavirus kunnen wij u bij een huurdersjubileum van 50 jaar op dit moment helaas niet thuis bezoeken. U ontvangt uw bos bloemen zodra dit weer mogelijk is.

Prijspuzzel
Voor de drie winnaars van de puzzel in onze digitale nieuwsbrief wordt een andere oplossing gezocht. Deze krijgen geen waardebon meer, maar een kleine attentie die door de brievenbus past.

Wij vinden het erg jammer dat wij door de regels gedwongen zijn het beleid aan te passen.