Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Leestijd: 3 min

Vandaag is onze nieuwe website live gegaan! De website is zo ingericht dat u snel en gemakkelijk huurzaken kunt regelen en informatie kunt vinden. We leggen u graag uit wat er is veranderd en hoe de website tot stand gekomen is. Maar zelf een kijkje nemen is natuurlijk het leukste!

Op de homepagina ziet u vier opvallende knoppen. Daarmee kunt u huurzaken direct regelen. Denk bijvoorbeeld aan een reparatiemelding, een huuropzegging, een inschrijving als woningzoekende of een overlastmelding. Via het hoofdmenu vindt u nog meer zaken die u kunt regelen. Het hoofdmenu is verdeeld in drie categorieën: ‘Ik huur’, ‘Ik zoek’ en ‘Over Maasdelta’. Opent u het menu, dan krijgt u een overzicht van de diverse onderwerpen. Kijk er gerust eens rond!

Zoeken in onze kennisbank
Op de homepagina vindt u ook de meest gestelde vragen van onze huurders. Misschien staat uw vraag daar al tussen. Als dit niet het geval is dan kunt u uw vraag (of een trefwoord) intypen in de zoekbalk. U zoekt dan in onze kennisbank. Onze medewerkers gebruiken dezelfde kennisbank, dus de kans is groot dat u het antwoord op uw vraag vindt. Wilt u toch liever contact met ons opnemen, dan kan dat natuurlijk via het contactformulier of ons telefoonnummer 0181 – 603 703. 

Getest door onze huurders
Tijdens de ontwikkeling van de website heeft een kleine groep huurders onze website alvast getest. Op een woensdagavond in februari bezochten zij ons kantoor. Er stond een aantal computers klaar en er lagen tablets en mobiele telefoons, zodat zij onze website uitgebreid konden testen. Aan de hand van een aantal opdrachten namen zij onze website (die toen nog in ontwikkeling was) zorgvuldig door. Daarbij noteerden zij al hun bevindingen. Een van de opdrachten was om een reparatiemelding te maken en daarbij een foto/bijlage toe te voegen. We zijn blij verrast met de ervaringen van de huurders. Zij maakten ons attent op zaken die wij zelf niet opgemerkt hadden. De opmerkingen hebben wij meegenomen en, waar mogelijk, meteen doorgevoerd. De samenwerking is ons goed bevallen. Graag bedanken wij de huurders voor hun medewerking! 

Huurdersportaal
Nu de nieuwe website live is, zijn wij nog niet klaar. Achter de schermen werken wij verder om opstartproblemen te verhelpen en de website te verbeteren. Ook starten wij met het ontwikkelen van een huurdersportaal. U kunt als huurder inloggen in dit huurdersportaal, om bijvoorbeeld uw gegevens in te zien en diverse huurzaken nog gemakkelijker zelf te regelen. Deze nieuwe functie wordt in fases ontwikkeld en geïntroduceerd. De start van het huurdersportaal laat nog wel even op zich wachten. Wij houden u hierover op de hoogte.