Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Villex en Maasdelta verhuren woningen tijdelijk

Villex en Maasdelta verhuren woningen tijdelijk

Leestijd: 1 min

In de G.A. Brederolaan en de Guido Gezellestraat komen diverse woningen beschikbaar voor een lagere huurprijs per maand. De woningen worden tot de sloop van de complexen door Villex Vastgoedbescherming tijdelijk verhuurd.

De herstructurering van Sluispolder-West en de Vlietlocatie gaat minimaal 10 jaar duren. Villex Vastgoedbescherming zorgt er samen met Maasdelta voor dat de wijk gedurende de herstructurering netjes en bewoonbaar blijft. Om leegstand te voorkomen en de leefbaarheid in de wijk te behouden, worden de leeg gekomen woningen tijdelijk verhuurd op basis van de leegstandswet.

Mogelijkheden voor starters en studenten
Sinds 5 november 2014 worden de leeggekomen appartementen, in de complexen waarvoor een sloopbesluit genomen is, officieel door Villex Vastgoedbescherming verhuurd. Dit voor een huurprijs vanaf € 350,- per maand.

Door de tijdelijke verhuur van de 3- en 4-kamer appartementen komen er diverse mogelijkheden voor onder andere starters en studenten op de woningmarkt. Dit mede doordat de prijs per maand lager is en men minimaal 6 maanden kan wonen.

Meer informatie
Belangstellenden die tijdelijk een appartement in Maassluis willen huren kunnen terecht op www.villex.nl