Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Vie­ring hoog­ste punt se­ni­o­ren­com­plex De nieu­we Vliet

Vie­ring hoog­ste punt se­ni­o­ren­com­plex De nieu­we Vliet

Leestijd: 1 min

De bouw van De nieuwe Vliet aan de PC Hooftlaan in Maassluis, heeft alweer het hoogste punt bereikt. Dat werd op 4 juni 2020 in de ochtend gevierd, samen met enkele toekomstige bewoners, wethouder Sjoerd Kuiper, Waal en Maasdelta.

Wethouder Sjoerd Kuiper kreeg de eer om de vlag naar het hoogste punt te hijsen. De WOS maakte er een mooie video van.  Alle bewoners van het huidige seniorencomplex De Vliet kregen een gebakje aangeboden van Bewonerscommissie De Vliet. Maasdelta trakteerde het bouwplaatspersoneel van Waal tussen de middag op een bezoek van een foodtruck met friet en snacks.

In De Nieuwe Vliet realiseert Maasdelta 64 huurappartementen en een ontmoetingsruimte. De huurappartementen zijn geschikt voor de bewoners van het huidige seniorencomplex De Vliet, dat op termijn gesloopt wordt. De nieuwe ontmoetingsruimte biedt mogelijkheden voor vele activiteiten en ontmoetingen. Het nieuwbouwplan is in goed overleg met Bewonerscommissie De Vliet en de gebruikers van het huidige ontmoetingscentrum ontwikkeld.