Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws VBBM: ‘Samen staan we sterk’

VBBM: ‘Samen staan we sterk’

Leestijd: 2 min

In het afgelopen jaar is er veel veranderd binnen het bestuur van de VBBM (Vereniging Bewoners Belangen Maassluis). Peter Boeters legde zijn functie als voorzitter van de VBBM neer. Saskia Juursema neemt de taak als ad interim voorzitter waar. Ook secretarieel- en beleidsmedewerker Marja Sonneveld en bestuurslid Ad Alblas namen afscheid. Zij zijn opgevolgd door Nicole de Groot en Kitty van Gool. De VBBM blijft zich onder het motto ‘samen staan we sterk’ inzetten voor de huurders.

Afscheid voorzitter Peter Boeters
Na acht jaar, nam Peter Boeters in december 2018 afscheid als voorzitter van de VBBM. In al die jaren heeft hij geen vergadering overgeslagen en het nodige voor elkaar gekregen. Peter heeft de VBBM naar een hoger plan gebracht en gaat nu genieten van zijn vrije tijd. Als dank hiervoor is hij erelid gemaakt van de VBBM. In de Schakel Maassluise Courant stond een mooi interview met hem, dat wij graag nog even met u delen: artikel. Wij bedanken Peter van harte voor de prettige en constructieve samenwerking.

Welkom ad interim voorzitter Saskia Juursema
Saskia Juursema neemt de taak als ad interim voorzitter waar. Saskia: “Ik wil me inzetten om, met de kennis en ervaring die ik tijdens mijn werk heb opgedaan, bij te dragen aan het beleid van Maasdelta én de gemeente Maassluis. Ook in 2019 gaan we met ons motto ‘samen staan we sterk’ weer aan de slag voor de huurders. Iedereen moet gelijk en eerlijk behandeld worden, en dat uiten we ook richting Maasdelta en de gemeente Maassluis. We blijven alert.”

Verdere wijzigingen in bestuur
Ook secretarieel- en beleidsmedewerker Marja Sonneveld nam in 2018 afscheid om te gaan genieten van haar pensioen. Zij is vervangen door Nicole de Groot. Verder legde bestuurslid Ad Alblas zijn taken neer. Inmiddels is er in Kitty van Gool een goede vervangster als aspirant bestuurslid gevonden.