Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Start verhuur Jacob Catsstraat en Constantijn Huygensstraat: vanaf 21 juli op Woonnet Rijnmond

Start verhuur Jacob Catsstraat en Constantijn Huygensstraat: vanaf 21 juli op Woonnet Rijnmond

Leestijd: 2 min

De oude woningen aan de Jacob Catsstraat en Constantijn Huygensstraat aan de rand van het centrum in Maassluis hebben plaatsgemaakt voor 48 nieuwe energiezuinige eengezinswoningen in de sociale huursector. Hiervan zijn 35 woningen gelegen aan de Jacob Catsstraat en 13 woningen aan de Constantijn Huygensstraat. De huidige bewoners mogen terugkeren naar een woning op de locatie, maar er is nog een aantal woningen te huur!

U vindt de woningadvertenties:

Vanaf dinsdag 21 juli 2020 om 20.00 uur op www.woonnetrijnmond.nl


Over de woningen
De nieuwe huurwoningen zijn qua grootte vergelijkbaar en worden energiezuinig uitgevoerd met een warmtepomp en zonnepanelen. Elke woning heeft een woonkamer aan de tuinzijde, een open keuken aan de straatzijde, drie slaapkamers en een bergzolder die te bereiken is met een vlizotrap. Er is een achtertuin met een houten berging.

Huurprijs en woningtoewijzing
De woningen zijn geschikt voor gezinnen, bestaande uit minimaal drie personen waarvan minimaal één minderjarig kind. Maasdelta biedt de eengezinswoningen aan in de sociale huursector. De nettohuur is 619,01 euro per maand. Hier komt nog een vast bedrag van 82 euro per maand bij voor de EnergiePrestatieVergoeding (EPV).

Bij deze woningen is het voor huishoudens (vanaf 23 jaar) mogelijk huurtoeslag aan te vragen. Voor meer informatie over toeslagen bezoekt u de website van de Belastingdienst.

In de woningadvertenties op www.woonnetrijnmond.nl kunt u zien of u in aanmerking komt voor een woning in de Jacob Catsstraat of Constantijn Huygensstraat. Het is belangrijk dat u bij Woonnet Rijnmond als woningzoekende ingeschreven staat, de toewijzing vindt plaats op inschrijfduur.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het project en de woningen op www.maasdelta.nl/catshuygens. U kunt hier ook de verschillende gevelaanzichten en woningplattegronden bekijken.