Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Start verhuur: 27 sociale huurwoningen Gijsbert Dirkzwagerstraat

Start verhuur: 27 sociale huurwoningen Gijsbert Dirkzwagerstraat

Leestijd: 1 min

De buurt Kapelpolder in Maassluis wordt in 2019/2020 uitgebreid met 27 energiezuinige eengezinswoningen. Hiervan zijn 20 woningen gelegen aan de Gijsbert Dirkzwagerstraat, 4 woningen aan de A.E. Maasstraat en 3 woningen aan de Heldringstraat.

U vindt de woningadvertenties vanaf vrijdag 17 mei om 20.00 uur op www.woonnetrijnmond.nl!


Elke woning heeft een woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een zolder. De woningen worden energieneutraal ‘Nul op de meter’ gebouwd. Voor de achtertuin gelden iets andere regels dan u misschien gewend bent. Het is belangrijk deze met voldoende beplanting in te richten, zodat het water in de bodem kan dringen. Een geschikte woning voor groenliefhebbers dus.

Huurprijs en woningtoewijzing
De woningen zijn geschikt voor gezinnen en hebben een nettohuur van circa 651 of 720 euro per maand. In de woningadvertenties op www.woonnetrijnmond.nl kunt u zien of u hiervoor in aanmerking komt. Het is belangrijk dat u bij Woonnet Rijnmond als woningzoekende ingeschreven staat, de toewijzing vindt op inschrijfduur plaats.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het project en de woningen op www.maasdelta.nl/dirkzwagerstraat. U kunt hier ook de verschillende woningplattegronden en de verhuurfolder downloaden.