Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Sleutels beneden- en maisonnettewoningen aan de Planetenlaan uitgereikt

Sleutels beneden- en maisonnettewoningen aan de Planetenlaan uitgereikt

Leestijd: 2 min

Met een strak blauwe lucht en de zon op de achtergrond zijn op vrijdag 4 juni de sleutels van de beneden- en maisonnettewoningen van Stella Nova uitgereikt aan de nieuwe huurders. Een mooi moment voor de huurders en voor Maasdelta.

 

Mevrouw Van den Berg was de eerste huurder die de sleutels van haar woning ontving. Onze projectbegeleider Teunis Grinwis overhandigde de sleutels. Hij is een van de medewerkers die betrokken is bij de ontwikkeling van deze nieuwbouwwoningen. Voor hem was de sleuteluitreiking ook een feestelijk moment. Teunis vertelt ‘het is erg hard werken om de oplevering zo goed mogelijk te laten verlopen. Er gaat veel werk aan vooraf en is altijd even spannend. Daarom vind ik dit moment ook spannend. En het is ook leuk om te zien wie hier daadwerkelijk komt wonen’.

Mevrouw van den Berg kan niet wachten om te verhuizen. ‘We hebben al een hoop ingepakt en willen graag zo snel mogelijk over’. Haar zoontje Dani vond het ook erg spannend en wilde graag zijn kamer zo snel mogelijk zien. Hij had al veel ideeën voor de inrichting van zijn kamer.

Wij wensen alle huurders veel succes met de verhuizing en alvast veel plezier met hun woning.