Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Sleutels aan eerste huurder Terras aan de Maas Toren B uitgereikt

Sleutels aan eerste huurder Terras aan de Maas Toren B uitgereikt

Leestijd: 3 min

De nieuwste toren aan de Oude Maas in Spijkenisse is klaar om bewoond te worden. Op maandag 23 november heeft de eerste huurder van het Terras aan de Maas Toren B, mevrouw Van Doorn, haar sleutel ontvangen. De komende weken, tot en met het begin van het nieuwe jaar, vinden er sleuteluitreikingen plaats. Maasdelta wenst alle huurders alvast veel woonplezier.

Onze woonconsulente Yvonne Lenten had met mevrouw Van Doorn voor het nieuwe gebouw afgesproken. Daar zou ze als eerste huurder van de woontoren haar sleutels overhandigd krijgen. Uiteraard op een veilige afstand van elkaar. De nieuwe bewoonster vond het erg spannend om haar woning te zien, “Eindelijk na het lange wachten kan ik verhuizen. Alles in het oude huis is al ingepakt. Zelfs mijn hondje voelt de spanning van de verhuizing aan”. Eenmaal in haar woning vond ze het zo mooi licht binnen, “dat is in mijn oude woning echt helemaal niet zo”.  Toen ze op het balkon stond schoten er tranen in haar ogen van geluk. Wij zijn erg blij voor mevrouw Van Doorn en wensen haar veel succes met de verhuizing.Terras aan de Maas Toren B
Toren A is in 2013 opgeleverd en met de komst van Toren B is de skyline langs de Oude Maas in Spijkenisse indrukwekkender geworden. Kenmerkend voor de torens zijn de golvend vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam.

Toren B bestaat uit 23 verdiepingen met 68 huur- en 116 koopwoningen. De huurwoningen liggen verspreid over de eerste 15 verdiepingen en worden verhuurd door Maasdelta. Op de begane grond van toren A zijn tal van voorzieningen gevestigd op het gebied van zorg, welzijn en health & beauty. Bewoners van toren B kunnen hier ook gebruik van maken.

Alle reguliere huurwoningen zijn inmiddels verhuurd.

Kangoeroewoningen: naast elkaar wonen als je een zorgrelatie hebt
Naast reguliere huurwoningen biedt Maasdelta ook Kangoeroewoningen in het Terras aan de Maas Toren B aan. Dit zijn twee naast elkaar liggende appartementen met een verbindingsdeur ertussen. Een handige woonvorm als u langdurig voor uw naaste zorgt.

De kangoeroewoning bestaat uit een driekamerappartement en een studio appartement. Beide hebben een eigen voordeur, keuken en badkamer. De twee appartementen worden samen verhuurd en hebben een aparte huurprijs. Voor beide woningen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Er zijn nog enkele kangoeroewoningen beschikbaar. Kijk voor meer informatie en de huurprijzen op www.maasdelta.nl/kangoeroewoning.