Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Nu te huur: 68 appartementen in Terras aan de Maas Toren B

Nu te huur: 68 appartementen in Terras aan de Maas Toren B

Leestijd: 2 min

De skyline langs de Maas in Spijkenisse wordt steeds indrukwekkender. Naast de eerste toren van Terras aan de Maas is er nu een tweede toren gebouwd: toren B. Toren B bestaat uit 23 verdiepingen, waar u in elk appartement een prachtig uitzicht heeft over de omgeving.

Terras aan de Maas is een dubbelproject, met de vergelijkbare appartemententorens Toren A en Toren B, die naast elkaar gebouwd worden. Het prachtige gebouw Toren B telt 23 verdiepingen met in totaal 184 koop- en huurwoningen. Maasdelta biedt de 68 huurappartementen aan. 

Huurappartementen en kangoeroewoningen

De 68 huurappartementen zijn verdeeld in 24 tweekamerappartementen, 37 driekamerappartementen en 7 éénkamerappartementen. Van deze appartementen zijn er 14 beschikbaar als kangoeroewoning. De huurappartementen liggen verspreid over de eerste 15 verdiepingen.

Spectaculair uitzicht

Kenmerkend voor het project zijn de golvend vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Toren B wordt iets lager dan de eerste, die op een afstand ligt van circa 40 meter. Toren A is in 2013 opgeleverd en dat biedt vele voordelen voor de nieuwe bewoners van Toren B. Op de begane grond van de eerste toren zijn namelijk
tal van voorzieningen gevestigd op het gebied van zorg, welzijn en health & beauty.

Geïnteresseerd?

U kunt de advertenties voor de huurappartementen vanaf woensdag 15 april 2020 op www.woonetrijnmond.nl bekijken. Deze advertenties blijven er 10 dagen op staan.

U kunt uw interesse voor de kangoeroewoningen kenbaar maken via het belangstellendenformulier op deze website.