Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Graag presenteren we het nieuwe Ondernemingsplan ‘Samen bouwen aan een duurzaam thuis’ voor de periode 2021 – 2025.

Graag presenteren we het nieuwe Ondernemingsplan ‘Samen bouwen aan een duurzaam thuis’ voor de periode 2021 – 2025.

Leestijd: 1 min

In het Ondernemingsplan ‘Samen bouwen aan een duurzaam thuis’ hebben we onze plannen voor de periode 2021-2025 vastgelegd. Ook de komende jaren werken we aan voldoende duurzame en betaalbare woningen. We luisteren daarbij goed naar onze huurders, gemeenten en maatschappelijke organisaties.

Het proces om tot dit plan te komen hebben we met veel plezier doorlopen en heeft ons veel inspiratie gegeven. In de titel komt het belang van draagvlak en samenwerking dan ook duidelijk naar voren.

De vijf uitgangspunten in het ondernemingsplan voor 2021-2025 zijn:

  1. Voldoende beschikbaarheid in onze werkgebieden: We zorgen voor voldoende beschikbaarheid van woningen voor mensen die elders niet op de woningmarkt terecht kunnen.
  2. Wij denken aan uw portemonnee: Wij houden de woonlasten betaalbaar
  3. Een goed thuis nu en in de toekomst: Wij zorgen voor woningen die tegemoetkomen aan de wensen van vandaag en van morgen.
  4. Zorgen voor duurzaamheid: Maasdelta heeft de wens dat huurders uiterlijk in 2050 volledig Co2 neutraal wonen, volgens de landelijke klimaatafspraak.
  5. Fijn in de wijk: Maasdelta houdt de wijken graag leefbaar. Dit doen we samen met onze ketenpartners.

De uitgangspunten staan overzichtelijk in een Infographic. U kunt ook het volledige ondernemingsplan downloaden.