Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Maatregelen overheid en RIVM verlengd tot en met 28 april

Maatregelen overheid en RIVM verlengd tot en met 28 april

Leestijd: 2 min

De minister-president heeft 31 maart aangekondigd dat de maatregelen die de overheid en het RIVM hebben getroffen, worden verlengd tot en met 28 april. Maasdelta Groep volgt deze maatregelen van overheid en RIVM. Dit houdt in dat de kantoren van Maasdelta Groep vooralsnog tot en met 28 april gesloten blijven.

Maasdelta Groep is in deze tijden extra alert, zowel richting onze klanten als onze medewerkers. Wij hebben de gezondheid van onze klanten en medewerkers hoog in het vaandel staan. 

Onze medewerkers werken vanuit huis, en komen alleen in geval van spoed bij u thuis. Wij blijven natuurlijk telefonisch bereikbaar en vanzelfsprekend zijn wij voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0181 – 603 703.

Wat dit voor gevolgen heeft voor onder andere de verhuur, huuropzeggingen, servicedienst en huur betalen, verwijzen wij u graag naar de eerdere artikelen die wij hierover gepubliceerd hebben op onze website.

We realiseren ons dat dit een ingrijpende maatregel is en wij vragen uw begrip dat wij onze dienstverlening de komende periode op minimaal niveau uitvoeren.

Let op: de situatie rondom het coronavirus kan per dag veranderen. Ook de manier waarop wij hiermee omgaan, bekijken wij van dag tot dag. Onze aanpak kan in de loop van de tijd dus veranderen. Op deze plek houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte. De inhoud van dit bericht wordt wanneer nodig bijgewerkt.