Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Livable en Maasdelta verhuren woningen tijdelijk in Sterrenkwartier Hoog

Livable en Maasdelta verhuren woningen tijdelijk in Sterrenkwartier Hoog

Leestijd: 1 min

Op dinsdag 13 februari 2018 ondertekenden Carmen Salomons, algemeen directeur van Livable en Remon Dul, manager Wonen van Maasdelta een overeenkomst voor het tijdelijk verhuren van appartementen in Fase 1 van Sterrenkwartier Hoog (Uranusstraat 42-64, Kometenstraat 2-24 en Kometenstraat 28-42).

Voor de woningen in Fase 1 is het officiële sloopbesluit op 9 februari 2018 genomen. Het uitverhuizen van deze bewoners kan vanaf nu starten en duurt ongeveer anderhalf jaar. De woningen die beschikbaar komen in deze flats worden tot de sloop door Livable tijdelijk verhuurd op basis van de leegstandswet. Livable verzorgt ook het beheer van deze woningen. Maasdelta en Livable zorgen er zo samen voor dat de wijk gedurende de herstructurering netjes en bewoonbaar blijft.

Tijdelijke verhuur met maatschappelijk karakter
De leeggekomen woningen worden door Livable tijdelijk verhuurd aan mensen die maatschappelijk actief willen zijn en graag iets willen doen voor de buurt waarin ze wonen. Livable helpt de tijdelijke bewoners zich maatschappelijk in te zetten in de wijk. Hierdoor krijgen de tijdelijke huurders de mogelijkheid om betaalbaar te wonen in een omgeving met maatschappelijk actief betrokken bewoners.

Voor meer informatie over tijdelijk huren via Livable kijkt u op www.livable.nl.