Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Kijkmoment voor aanstaande huurders De nieuwe Vliet

Kijkmoment voor aanstaande huurders De nieuwe Vliet

Leestijd: 2 min

De bouw van De nieuwe Vliet aan de PC Hooftlaan verloopt voorspoedig. Het duurt niet lang meer of de huurders kunnen verhuizen naar hun nieuwe appartement. Voordat de bouw is afgerond, wilde Maasdelta hen de gelegenheid bieden hun woning te bekijken. Daarom nodigden wij hen uit voor een kijkmoment.

Het was lange tijd onzeker of er een kijkmoment georganiseerd kon worden, in verband met de situatie rondom Corona. Met diverse veiligheidsmaatregelen lukte dit uiteindelijk toch. De bezoekmomenten werden verspreid over drie dagen ingepland, van maandag 15 maart t/m woensdag 17 maart. Omdat de bouw al in een vergevorderd stadium is, konden de toekomstige huurders zelfstandig hun woning in. Per woning was er een tijdslot van 45 minuten. Elke huurder werd door een medewerker van Maasdelta naar de woning begeleid en na afloop weer bij de woning opgehaald. 

Enthousiaste reacties
De bewoners reageerden enthousiast op hun nieuwe woning. Zij vonden het erg fijn om deze in het echt te zien in plaats van op een plattegrond. Veel bewoners gaven aan dat zij positief verrast zijn over de ruimte. Op een formulier konden zij hun eventuele vragen en aandachtspunten noteren. Maasdelta neemt deze in behandeling, zodat de woningen straks goed opgeleverd worden. 

Naar verwachting ontvangen de eerste huurders na de Pasen de sleutels van hun appartement. In totaal duurt het een aantal weken voordat alle bewoners hun sleutel hebben gekregen.