Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Kappen en vervangen van bomen in Sluispolder-West

Kappen en vervangen van bomen in Sluispolder-West

Leestijd: 1 min

Als gevolg van de sloop en nieuwbouw moet een aantal bomen in de wijk gekapt worden. Hier komen vervolgens meer bomen voor terug, nadat de nieuwbouw afgerond is.

Het gaat om bomen in de G. Gezellestraat, G.A. Brederolaan, Mgr. W.M. Bekkerslaan en de P.C. Hooftlaan. Er worden 63 (van de 98) bomen gekapt. Hier komen nadat de nieuwbouw is afgerond 70 bomen voor terug. Het kappen van de bomen gebeurt overeenkomstig de kapvergunning in de maand september. Het straatmeubilair achter de te slopen flats wordt ook in september verwijderd.

De bomen moeten gekapt worden vanwege de sloop van oude woningen, de nieuwbouw en de aanleg van een riool in en om het gebied.

Rioolwerkzaamheden
Het werk aan de riolering is gepland voor de tweede helft van oktober en vindt onder andere plaats in de P.C. Hooftlaan, een deel van G.A. Brederostraat, Guido Gezellestraat, Verweystraat, Marsmanstraat en de Mgr. W.M. Bekkerlaan. Uiteraard worden de bewoners van dit gebied voorafgaand nog  geïnformeerd. Voor dringende vragen over de toekomstige rioolwerkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeente Maassluis, via telefoonnummer 14 010.