Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Kantoren Maasdelta Groep gesloten, medewerkers werken thuis

Kantoren Maasdelta Groep gesloten, medewerkers werken thuis

Leestijd: 2 min

Het kan u niet ontgaan zijn dat iedereen in de ban is van het coronavirus. Ook bij Maasdelta Groep zijn wij extra alert, zowel richting onze klanten als onze medewerkers. Wij hebben de gezondheid van onze klanten en medewerkers hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij het besluit genomen om onze kantoren tot en met 6 april te sluiten.

Dit besluit geldt voor al onze (wijk)kantoren in Spijkenisse, Hellevoetsluis en Maassluis. Concreet betekent dit dat al onze medewerkers vanaf nu vanuit huis werken. Uiteraard blijven wij telefonisch bereikbaar. Wij komen echter niet bij u thuis, tenzij er sprake is van spoed. Wij rekenen op uw begrip en medewerking dat wij onze dienstverlening de komende periode op minimaal niveau uitvoeren. 

In geval van spoed
Alleen als er sprake is van spoed, komen wij bij u thuis. In dat geval vragen onze medewerkers eerst of u of uw huisgenoten griepachtige klachten hebben (verkoudheid, hoesten of koorts). Bij spoed gaat het om situaties waarbij de veiligheid in het geding is. Denk bijvoorbeeld aan een gaslek, waterschade of een ouderencomplex waar de enige lift het niet doet. Maar ook in geval van een CV die uitvalt of als u geen warm water heeft. Vanzelfsprekend blijven wij voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0181 – 603 703. 

Waarom doen wij dit?
Wij volgen de richtlijn van de Rijksoverheid en het RIVM, die zegt: mensen moeten zoveel mogelijk thuiswerken. Voor Maasdelta betekent dit dat al onze medewerkers vanaf maandag 16 maart vanuit huis werken. Zowel uw gezondheid als die van onze collega’s staat voorop. We realiseren ons dat dit een ingrijpende maatregel is en wij vragen hiervoor uw begrip.

Let op: de situatie rondom het coronavirus kan per dag veranderen. Ook de manier waarop wij hiermee omgaan, bekijken wij van dag tot dag. Onze aanpak kan in de loop van de tijd dus veranderen. Op deze plek houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte. De inhoud van dit bericht wordt wanneer nodig bijgewerkt.