Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Betrokken bij uw buurt? Word buurtverbinder!

Betrokken bij uw buurt? Word buurtverbinder!

Leestijd: 2 min

Dit jaar starten de gemeenten Hellevoetsluis en Brielle met een online burenplatform: ‘Fijn je te zien’. Deze website moet ervoor zorgen dat inwoners elkaar makkelijker kunnen vinden en ontmoeten. Maar hiervoor hebben zij wel uw hulp nodig! Zij zoeken daarom betrokken inwoners die iets willen betekenen voor de buurt en buurtverbinders. Kom daarom naar een van de bijeenkomsten!

Bent u een buurtverbinder?
Buurtverbinders onderhouden goede relaties in de buurt, beantwoorden vragen van inwoners en/of helpen bij het gebruik van de website. Bent u zo'n buurtverbinder? Samen met anderen krijgt u een training waarin u leert hoe u verbinding in uw buurt legt.

Nieuwsgierig?
Bent u of kent u iemand die een buurtverbinder zou kunnen zijn? Of wilt u meer weten over het digitale platform? Ga dan naar een van de informatieavonden:

  • Donderdag 21 september om 19.15 uur in Cultuurhuis Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan 106 in Hellevoetsluis.
  • Maandag 25 september om 19.15 uur in de Openbare Bibliotheek aan de Rozemarijnstraat 46 in Brielle.

U kunt vrienden, vriendinnen en collega's meenemen.

Aanmelden!
Meld u aan via infofijnjeteziennl vóór 13 september. Kijk voor meer informatie op deze websites: www.hellevoetsluis.nl/fijnjetezien, www.brielle.nl/fijnjetezien. Ook is er een facebookpagina: www.facebook.com/fijnjetezien.