Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Appartementen Het Dorp fase 2 opgeleverd

Appartementen Het Dorp fase 2 opgeleverd

Leestijd: 2 min

Het energiezuinige nieuwbouwproject Het Dorp fase 2 aan de Vredehofplein in het centrum van Spijkenisse is gereed en wordt opgeleverd. Op 21 november zijn de sleutels overhandigd aan de eerste groep huurders. Een bijzonder moment was de overhandiging van de sleutels aan de jongste en oudste huurder door René de Groot, bestuurder van Maasdelta Groep.

Alle 59 nieuwbouwappartementen aan de Vredehofplein zijn verhuurd en worden in twee delen opgeleverd. Het eerste deel wordt deze week opgeleverd en het tweede deel in de eerste week van december. Opvallend is dat de toekomstige bewoners van dit nieuwbouwproject in verschillende leeftijdsgroepen zitten. Daarom leek het ons leuk om de oudste en de jongste huurder gezamenlijk uit te nodigen en de sleutel van hun woning te overhandigen. Een mooi moment voor de buren om alvast met elkaar kennis te maken. Ook René de Groot, bestuurder van Maasdelta Groep, vond dit een mooi moment om even kennis met hen te maken en ze te feliciteren. Hij wenst de 81 jarige heer Paans en de 23 jarige mevrouw El Makhloufi en uiteraard de overige huurders heel veel woongenot in dit mooie energiezuinige appartementengebouw.

Energiezuinig appartementengebouw
Het Dorp fase 2 is een energiebesparend gebouw met warmte- en koudeopslag en wordt volgens het EPC-0 concept gebouwd. Dit houdt in dat de energie van de installaties in de woningen zoals de warmtepomp- en het ventilatiesysteem opgewekt wordt door zonnepanelen op het dak. De energie hiervoor wordt dus op een duurzame manier opgewekt.