Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Aankondiging start verhuur 8 seniorenappartementen De nieuwe Vliet

Aankondiging start verhuur 8 seniorenappartementen De nieuwe Vliet

Leestijd: 2 min

In De nieuwe Vliet aan de P.C. Hooftlaan in Maassluis realiseert Maasdelta Groep 64 sociale huurappartementen. Een aantal bewoners van seniorencomplex De Vliet, dat op termijn gesloopt wordt, verhuist hier naar toe. Er zijn nog 8 appartementen beschikbaar, die we te huur aanbieden!

U vindt de 8 beschikbare huurwoningen (P.C. Hooftlaan en G.A. Brederolaan) vanaf dinsdag 22 september 2020 om 20.00 uur op www.woonnetrijnmond.nl. 

In aanmerking komen
De woningen worden aangeboden aan senioren (55+) met voorrang voor inwoners van Maassluis. 
De nettohuur (exclusief servicekosten) is voor een:

  • 2-kamerappartement € 591,65 per maand;
  • 3-kamerappartement € 619,01 per maand. 

Om in aanmerking te komen is het belangrijk dat u bij Woonnet Rijnmond als woningzoekende ingeschreven staat. De appartementen worden toegewezen op basis van inschrijfduur. U moet ook voldoen aan de voorwaarden die in de woningadvertentie gesteld zijn. 

Over de appartementen
De appartementen worden energiezuinig uitgevoerd met een warmtepomp en zonnepanelen. Er is een woonkamer, open keuken, één of twee slaapkamers, badkamer, techniekruimte/berging, balkon of tuintje en eigen (fietsen)berging op de begane grond. De appartementen worden naar verwachting in het eerste kwartaal 2021 opgeleverd.

Op www.maasdelta.nl/denieuwevliet vindt u meer informatie over de 8 appartementen, zoals de plattegronden en technische omschrijving. U kunt hier ook de verhuurfolder downloaden. Heeft u geen internet? Vraag deze dan op bij onze woonconsulente: 0181 - 603 703.