Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Aankondiging start verhuur: 36 sociale huurappartementen in Het Balkon van Maassluis

Aankondiging start verhuur: 36 sociale huurappartementen in Het Balkon van Maassluis

Leestijd: 2 min

In Het Balkon van Maassluis worden 36 nieuwe sociale huurappartementen gebouwd. De appartementen zijn gelegen in een gebouw met vier woonlagen aan Het Lage Licht. Op dinsdag 1 juni 2021 start de verhuur!

Start verhuur: dinsdag 1 juni vanaf 20.00 uur
U vindt de 36 appartementen (Het Lage Licht) vanaf dinsdag 1 juni 2021 om 20.00 uur op www.woonnetrijnmond.nl

Maak kennis met het project
De appartementen hebben drie kamers en zijn er in vier woningtypen. De appartementen worden energiezuinig uitgevoerd met elektrische verwarming, een elektrisch doorstroomapparaat voor warm water en zonnepanelen. 

U komt het appartement binnen in de entree. Hier treft u de meterkast, het toilet, de badkamer en de technische ruimte (bij type A bereikbaar vanuit de keuken) aan. De woonkamer is voorzien van een open keuken met een keukenblok van Bruynzeel. Er zijn twee slaapkamers. De zes appartementen op de begane grond hebben elk een eigen tuintje met een terras. De appartementen op de verdiepingen beschikken over ruime verspringende balkons. Iedere woning heeft een berging op de begane grond, in één van de vier bergingsblokken.

Het Balkon van Maassluis heeft een centrale ligging, direct aan de Nieuwe Waterweg en in de buurt van het station Maassluis-West en winkelcentrum Koningshoek. Met de bouw van de appartementen breekt ook de laatste fase van de realisatie van de wijk aan. 

Huurprijzen
Maasdelta biedt de 36 appartementen aan in de sociale huursector. De appartementen hebben een netto huurprijs van € 633,25 (prijspeil 2021). 

Bij deze woningen is het in sommige gevallen mogelijk huurtoeslag aan te vragen. Voor meer informatie over toeslagen bezoekt u de website van de Belastingdienst

Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende ingeschreven staat bij Woonnet Rijnmond: www.woonnetrijnmond.nl. De appartementen worden toegewezen op basis van opgebouwde inschrijfduur. Hoe langer u bij Woonnet Rijnmond als woningzoekende bent ingeschreven, hoe hoger u op de lijst komt te staan. U moet ook voldoen aan de voorwaarden die in de woningadvertentie gesteld zijn. 

Planning
Naar verwachting worden de appartementen in het eerste kwartaal van 2022 aan de huurders opgeleverd. 

Meer informatie
Bekijk de verhuurfolder van de 36 huurappartementen op www.maasdelta.nl/hetbalkonvanmaassluis.

Het Balkon van Maassluis
Het Balkon van Maassluis wordt ontwikkeld door de Ontwikkelingscombinatie Balkon Maassluis (BPD Ontwikkeling en Maasdelta Groep) in samenwerking met de gemeente Maassluis