Werken bij Maasdelta Contact
Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Aankondiging start verhuur: 16 sociale huurwoningen in de Roemer Visscherstraat Maassluis

Aankondiging start verhuur: 16 sociale huurwoningen in de Roemer Visscherstraat Maassluis

Leestijd: 2 min

Aan de rand van het centrum van Maassluis in de Roemer Visscherstraat zijn 15 woningen gesloopt. Hiervoor in de plaats komen 16 energiezuinige eengezinswoningen in de sociale huursector. Op maandag 28 februari 2022 start de verhuur!

Start verhuur: 28 februari vanaf 20.00 uur
U vindt de woningadvertenties van Roemer Visscherstraat vanaf maandag 28 februari 2022 om 20.00 uur op www.woonnetrijnmond.nl.

Bekijk de verhuurfolder op: www.maasdelta.nl/roemervisscherstraat

Over de huurwoningen
De nieuwe huurwoningen zijn ongeveer even groot als de oude woningen. Ze worden energiezuinig (nul op de meter) uitgevoerd met een warmtepomp en zonnepanelen. Elke woning heeft een woonkamer aan de tuinzijde, een open keuken aan de straatzijde, 3 slaapkamers en een bergzolder bereikbaar via een vlizotrap. Er is een achtertuin met een houten berging. De architectuur van de nieuwe woningen is afgestemd op de woningen in de omgeving.

Van Wijnen West B.V. bouwt de 16 woningen in opdracht van Maasdelta. Maasdelta verhuurt deze als sociale huurwoning.

Huurprijzen
Maasdelta biedt de 16 eengezinswoningen aan in de sociale huursector. De woningen zijn geschikt voor gezinnen en hebben een nettohuur van € 633,25 (prijspeil 2022).

Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende ingeschreven staat bij WoonnetRijnmond: www.woonnetrijnmond.nl. De woningen worden toegewezen op basis van opgebouwde inschrijfduur. Hoe langer u bij WoonnetRijnmond als woningzoekende bent ingeschreven, hoe hoger u op de lijst komt te staan. U moet ook voldoen aan de voorwaarden die in de woningadvertentie gesteld zijn.

Voorrang op een woning
Mensen met urgentie (voor een eengezinswoning) krijgen voorrang. Ook herhuisvestingskandidaten (huurders die wegens sloop van hun woning moeten verhuizen) zijn urgent en kunnen op de eengezinswoningen reageren.

Planning
Wij verwachten dat de nieuwe woningen aan de Roemer Visscherstraat in het tweede kwartaal van 2022 aan de huurders opgeleverd worden.