Beleef het in Spijkenisse

Spijkenisse is een jonge stad aan de Oude Maas met meer dan 74.000 inwoners. De stad vervult een centrumfunctie op het eiland Voorne-Putten.

Door de diversiteit aan mogelijkheden is Spijkenisse een stad van uitersten. In het vernieuwde centrum vindt u een ruim aanbod aan winkels. Er is voor ieder wat wils. Iedere dinsdag en zaterdag kunt u verse producten kopen op de markt. Uiteraard ontbreekt een mooie en uitgebreide woonboulevard niet in de stad.

Spijkenisse heeft ook veel te bieden op het gebied van recreatie en ontspanning. Er zijn sporthallen en sportvelden, tennisbanen, skateparken, een zwemparadijs en een bowlingcentrum. U kunt ook een bezoekje brengen aan een luxe bioscoop, het nieuwe theater De Stoep of de diverse parken. Bij de vele restaurants en caf├ęs kunt u lekker eten of met mooi weer een terrasje pakken.

De ligging van Spijkenisse is zeer gunstig. Net onder Rotterdam en vlakbij het havengebied en de Zuid-Hollandse kust bent u zo op pad. De metro brengt u binnen een half uur naar het hart van Rotterdam.

Aan de zuidkant van Spijkenisse liggen de Zuid-Hollandse Eilanden. Daar vindt u fraaie polders, uitgestrekte duin- en recreatiegebieden, bossen en pittoreske dorpjes.