Stella Nova fase 2

Stella Nova fase 2 is de naam van het nieuwbouwproject die in Sterrenkwartier Hoog fase 2 wordt gebouwd. De jaren 60 flats maken plaats voor 79 nieuwbouwwoningen. In dezelfde stijl als Stella Nova fase 1 komen er in fase 2: 45 huurwoningen, bestaande uit 22 appartementen en 23 eengezinswoningen en 33 koopwoningen terug.

De nieuwbouw in fase 2 van de herstructurering van Sterrenkwartier Hoog wordt, net als fase 1, door ABB Bouwgroep uitgevoerd. De gemeente pakt ook hier de woonomgeving aan. 

Sloop fase 2 vindt later plaats dan gepland
De reden hiervoor is de aanwezigheid van vleermuizennesten in de flatgebouwen. Hiervoor is inmiddels een ontheffing aangevraagd bij de wet natuurbescherming. Het plannen van de sloop, kan pas als wij een reactie van de wet natuurbescherming ontvangen. 

Zodra er meer bekend is over de huurwoningen, vindt u dit op de website www.sterrenkwartierhoog.nl
De huurwoningen worden een half jaar voor de oplevering te huur aangeboden via woonnetrijnmond.nl. Om te kunnen reageren op een huurwoning moet u ingeschreven staan op woonnetrijnmond.nl. De selectie vindt plaats op inschrijfduur.


Artist impressie huurwoningen fase 2 Stella Nova. Aan deze impressie kunnen geen rechten worden ontleend.

Start verkoop
De verkoop van de woningen van Stella Nova fase 2 is gestart. Voor meer informatie over de koopwoningen kijkt u op www.stellanova-spijkenisse.nl

Koopwoningen type Stier


Koopwonigen type Tweeling en Weegschaal
 

Deel deze pagina