Huurwoningen Stella Nova fase 1 in Sterrenkwartier Spijkenisse

Het project Stella Nova fase 1 wordt gebouwd in de wijk Sterrenkwartier in Spijkenisse. Deze jaren 60 woonwijk wordt fasegewijs omgetoverd tot een nieuwe, eigentijdse woonomgeving. In de woonwijk worden complexen en woningen gesloopt om plaats te maken voor een mix aan nieuwe woningen. Van appartementen met stadse allure tot eengezinswoningen. Er is voor elk wat wils!

Naast koopwoningen worden er huurwoningen gebouwd. Deze bestaan uit: 7 benedenwoningen en 14 maisonnettes, 8 eengezinswoningen en 22 appartementen. Alle woningen zijn verhuurd.

Stella Nova
De 7 benedenwoningen, 14 maisonnettes en 8 eengezinswoningen zijn gelegen in een wijk die momenteel wordt vernieuwd. De eerste herontwikkeling in de woonwijk Sterrenkwartier heet Stella Nova fase 1. De voormalige jaren 60 woonwijk wordt fasegewijs omgetoverd tot een nieuwe, eigentijdse woonomgeving.

De opzet van Stella Nova wordt rustig en ruim. De wijk biedt straks een mix aan verschillende woningtypes. Van appartementen met stadse allure tot eengezinswoningen. Zowel starters op de woningmarkt als gezinnen en ouderen kunnen hier de komende jaren hun intrek nemen en fijn wonen.