Over de woningen

De nieuwe Vliet bestaat uit een woonblok met twee entrees. De entrees bevinden zich aan de P.C. Hooftlaan en de G.A. Brederolaan. 

Er zijn verschillende woningtypen:

  • Type A zijn begane grond appartementen met een tuintje aan de achterzijde van het gebouw. De voordeur bevindt zich aan de straatzijde.
  • Type B zijn de meest voorkomende appartementen aan de galerij. 
  • Type C ligt naast de lift aan de P.C. Hooftlaan.
  • Type D, E en F zijn appartementen die op de hoek van de P.C. Hooftlaan en G.A. Brederolaan liggen. Deze woningen hebben een binnenhal waar de voordeuren zich bevinden. 

Woningindeling 
U komt het appartement binnen in de entree. Hier bevinden zich de meterkast en het toilet. De woningtypen D, E en F hebben de meterkast in de binnenhal. 

Via de entree loopt u door naar de woonkamer. Hier bevindt zich ook de open keuken. Deze is uitgerust met een Bruynzeel keuken. Afhankelijk van het woningtype heeft deze een rechte opstelling met 3 onderkasten en 3 bovenkasten of een hoekopstelling met 3 onderkasten en 2 bovenkasten. Er is geen gasaansluiting, u kookt dus elektrisch. 

De appartementen hebben één of twee slaapkamers en een balkon. Woningtype A heeft een tuintje. 

De badkamer is voorzien van een voorbereiding voor een toiliet, een douchehoek, een wastafel en een handdoekradiator. 

De opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger vindt u in de technische ruimte/berging. Hier bevinden zich ook de warmtepomp, het boilervat voor warmwater en de ventilatieunit.
De warmtepomp is het hart van de energiezuinige installatie. In de woonkamer kunt u de gewenste temperatuur instellen. 

(Fietsen)berging
Op de begane grond heeft u een eigen (fietsen)berging. Deze berging is zowel bereikbaar vanuit de centrale hal als vanuit de aparte bergingsgang die uitkomt aan de achterijde van het gebouw. Elke berging is voorzien van een aansluitpunt voor verlichting en een stopcontact. Hier kunt u dus uw scootmobiel of elektrische fiets opladen.

Parkeren
Er zijn diverse parkeerplaatsen op het binnenterrein aan de achterzijde van het woongebouw. Een aantal parkeerplaatsen is speciaal voor invaliden. Daarnaast is er een aantal parkeerplaatsen gereserveerd voor de koopwoningen achter het woongebouw.

Gevelimpressies
Hieronder ziet u gevelimpressies van De nieuwe Vliet. Klik op de afbeeldingen om deze in het groot te bekijken.

Deel deze pagina