Werken bij Maasdelta Contact

Over de woningen

De architectuur van de vijf woonblokken is afgestemd op bestaande woningen in de omgeving. Dit komt met name terug in de gebruikte kleuren van de bakstenen in de gevel.

Woningindeling
U komt de woning binnen in de hal. Hier vindt u het toilet, de meterkast en de trap. Ook is hier in een extra ruimte het voorraadvat van het warme water en de warmtepomp waarmee de woning wordt verwarmd.

Via de hal loopt u door naar de woonkamer, die aan de tuinzijde gelegen is. De open keuken bevindt zich aan de straatzijde. Deze is uitgerust met een Bruynzeel keukenblok in een hoekopstelling, met 3 onderkasten en 2 bovenkastjes. Er is geen gasaansluiting, u kookt dus elektrisch.

Elke woning heeft drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, handdoekradiator en een tweede toilet.

Er is ook een bergzolder, die u bereikt met een vlizotrap. Hier bevindt zich o.a. de module van de mechanische ventilatie.

Afvoer van water in uw tuin
Alle woningen hebben een achtertuin met een houten berging. De woningen aan de oneven zijde van de Jacob Catsstraat hebben hebben ook een voortuintje.

Met de gemeente is afgesproken dat het water dat van de daken komt, op het maaiveld afwatert. Het is daarom belangrijk de tuin zo in te richten dat het water in de bodem kan dringen. Dit betekent tenminste 2/3 deel beplanting en niet meer dan 1/3 deel bestrating. Bij de toewijzing van de woning vragen wij u hiermee in te stemmen. 

Parkeren
Er zijn in de straten parkeerplaatsen waar u de auto kunt parkeren.

Ga naar
Jacob Catsstraat en Constantijn Huygensstraat Ervaar Maassluis Typen en plattegronden Energiezuinige woningen Technische omschrijving Huurprijzen en woningtoewijzing

Gevelimpressies
Hieronder ziet u de gevelimpressies van de vijf woonblokken. Klik op de afbeeldingen om deze in het groot te bekijken.