Maak kennis met het project

Vernieuwing in het Sterrenkwartier

Stella Nova

De 7 benedenwoningen, 14 maisonnettes en 8 eengezinswoningen zijn gelegen in een wijk die momenteel wordt vernieuwd. De eerste herontwikkeling in de woonwijk Sterrenkwartier heet Stella Nova. De voormalige jaren 60 woonwijk wordt fasegewijs omgetoverd tot een nieuwe, eigentijdse woonomgeving.

In de woonwijk worden complexen en woningen gesloopt, om plaats te maken voor nieuwe woningen. Deze nieuwe woningen betreffen zowel koop- als huurwoningen. De gemeente Spijkenisse pakt de woonomgeving aan, waarmee een prachtige wijk van de toekomst verschijnt.

De opzet van Stella Nova wordt rustig en ruim. De wijk biedt straks een mix aan verschillende woningtypes. Van appartementen met stadse allure tot eengezinswoningen. Zowel starters op de woningmarkt als gezinnen en ouderen kunnen hier de komende jaren hun intrek nemen en fijn wonen.

Het winkelcentrum Sterrenhof ligt centraal in Stella Nova. Ook het stadscentrum is dichtbij. Mocht u elders naartoe willen, dan rijdt u via de Baljuwlaan zo de stad uit. Daarnaast fiets u zo het groene polderland in. Ook Rotterdam is dichtbij. Met de metro bent u er zo.

Bent u de eerste die straks in een huurwoning in Stella Nova komt wonen?

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden