Over Het Balkon van Maassluis

Direct aan de Nieuwe Waterweg ligt nieuwbouwproject Het Balkon van Maassluis. Met zijn monding in de Noordzee is dit kanaal een drukbevaren scheepvaartroute voor het havengebied van Rotterdam.

Vanuit de nieuwbouwwoningen wordt de aandacht steeds getrokken door schepen die in alle soorten en maten af en aan varen. Het geeft Het Balkon van Maassluis een uniek en maritiem karakter.

Het Balkon van Maassluis bestaat op dit moment uit drie wijken. Er worden in totaal ongeveer 1000 woningen gebouwd. Met de bouw van de 23 huur eengezinswoningen breekt de laatste fase aan.

Er wonen in de buurt veel gezinnen met kinderen. Zij kunnen gebruik maken van vele speelvoorzieningen, waaronder de natuurspeeltuin Avonturis. Er is ook een brede school met daarin een basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang.

Langs de Nieuwe Waterweg ligt een boulevard, waar op diverse pekken trappen, verblijfsplekken en kunstwerken opgenomen zijn. Bewoners en bezoekers kunnen hier ontspannen van het uitzicht genieten. Er loopt ook een mooie loop- en fietsroute. Het station Maassluis-West en winkelcentrum Koningshoek zijn dichtbij.

Het Balkon van Maassluis wordt ontwikkeld door de Ontwikkelingscombinatie Balkon Maassluis (BPD Ontwikkeling en Maasdelta Groep) in samenwerking met de gemeente Maassluis. Meer informatie over het project vindt u op www.hetbalkonvanmaassluis.nl.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden