Over de woningen

De 23 huurwoningen zijn verdeeld in 12 driekamer eengezinswoningen aan Het Lage Licht en 11 vierkamer eengezinswoningen aan de Jacob van Heemskercklaan. 

De 12 driekamer woningen aan het Lage Licht zijn er in type A1, A1s, A2, A2s, A3, A3s, A4 en A4s. Deze woningen zijn circa 4,5 meter breed (beukmaat 4,8 meter) en circa 8,5 meter diep. De gebruiksoppervlakte is circa 100 m². De hoekwoningen A4 en A4s hebben een gebruiksoppervlakte van circa 105 m². De achtertuin ligt op het zuidwesten.

De 11 vierkamer woningen aan de Jacob van Heemskercklaan zijn er in type B1, B1s, B2s, B3, B3s, B4 en B4s. Deze woningen zijn circa 4,8 meter breed (beukmaat 5,1 meter) en circa 8,5 meter diep. De gebruiksoppervlakte is circa 107 m². De hoekwoningen B4 en B4s hebben een gebruikoppervlakte van circa 112 m². De achtertuin ligt op het noordoosten.

Lees meer over de woningtypen en plattegronden.

Woningindeling
U komt de woning binnen in de entree. Hier bevinden zich de meterkast, het toilet en de trapopgang.

De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde. Deze heeft een open keuken (aan de straatzijde) en een trapkast. Het keukenblok is van Bruynzeel en uitgevoerd in een rechte opstelling, met 3 onderkasten en 3 bovenkastjes. Er is geen gasaansluiting, u kookt dus elektrisch.

Op de eerste verdieping vindt u de badkamer en twee of drie slaapkamers. De badkamer is ingericht met een douchehoek, wastafel, elektrische handdoekradiator en een tweede toilet. Er is ook een zolder. Deze is met een vaste trap bereikbaar.

Groene tuin met berging
De voordeur is gelegen aan de openbare stoep. Elke woning heeft een achtertuin met een houten berging. In de berging staat de buitenunit van de warmtepomp op een verhoogde stellage.

Voor de tuin gelden iets andere regels dan u misschien gewend bent. Het is belangrijk de tuin zo in te richten dat het water in de bodem kan dringen. Dit betekent tenminste 2/3 deel beplanting en niet meer dan 1/3 deel bestrating. Bij de toewijzing van
de woning vragen wij u hiermee in te stemmen.

Parkeren
Er zijn in de straten parkeerplaatsen waar u de auto kunt parkeren. 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden