Het Balkon van Maassluis

Het Balkon van Maassluis ligt direct aan de Nieuwe Waterweg. Een bijzondere plek, zo dicht bij de natuur. Het Balkon is een jonge buurt met een maritiem karakter. Dit is niet alleen te zien in de architectuur van de woningen, maar ook in de zichtlijnen en pleinen die naar het water gericht zijn.

De woningen
Het Balkon van Maassluis wordt in fasen ontwikkeld en gebouwd. In totaal komen er zo'n 1000 koop- en huurwoningen. U vindt er eengezinswoningen en appartementen in verschillende prijsklassen. Bezoek voor informatie over de woningen de projectwebsite www.hetbalkonvanmaassluis.nl.

Voorzieningen
De buurt is rijk aan groen en speelvoorzieningen, zoals de natuurspeeltuin Avonturis en een multicourt. Midden in de buurt is een brede school aanwezig (IKC Het Balkon) met daarin een basisschool, peuterspeelzaal, kinderopvang en buitenschoolse opvang.

De nieuw ontworpen boulevard die langs de Nieuwe Waterweg loopt, is een echte publiekstrekker. In het ontwerp zijn op diverse plaatsen aantrekkelijk ingerichte trappen, verblijfsplekken en kunstwerken opgenomen. Bewoners en bezoekers kunnen hier ontspannen van het uitzicht genieten. Langs de Nieuwe Waterweg ligt een mooie loop- en fietsroute.

Een project van...
Het Balkon van Maassluis is een ontwikkeling van BDP en Maasdelta Groep (CV Balkon van Maassluis), in samenwerking met de gemeente Maassluis.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden