Wat is Mijn Maasdelta

Het huurdersportaal 'Mijn Maasdelta' is een goed beveiligde online omgeving waar u informatie vindt over uw woning, garage of ander object dat u bij ons huurt. U kunt er uw persoonlijke gegevens en contractinformatie bekijken. Daarnaast kunt u gemakkelijk een reparatie melden door in stappen aan te geven wat er gerepareerd moet worden en in welke ruimte van de woning. Ook het opzeggen van uw huur via 'Mijn Maasdelta' heeft voordelen, u kunt namelijk direct een datum inplannen voor de voor- en eindinspectie van de woning.

Op de achtergrond werken wij verder aan de ontwikkeling van 'Mijn Maasdelta' en voegen er in fasen steeds meer diensten en mogelijkheden aan toe.

Het huurdersportaal 'Mijn Maasdelta' is een goed beveiligde online omgeving waar u informatie vindt over uw woning, garage of ander object dat u bij ons huurt.

In Mijn Maasdelta bekijkt u uw persoonlijke gegevens en contractinformatie. U kunt reparaties melden en de status van uw reparatiemelding bekijken. Ook betaalt u gemakkelijk en snel uw huur via iDEAL, zegt u uw huur op en plant u een voor- en eindinspectie in.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden