Kangoeroewoning

kangoeroe woningen: samen wonen, maar toch apart aan de Oude Maas

De laatste 2 kangoeroewoningen!

Zorgt u langdurig voor een naaste? Dan is een kangoeroewoning een handige woonvorm voor u. Dit zijn twee naast elkaar liggende appartementen met een verbindingsdeur ertussen. Een driekamer appartement en een studio appartement. Beide hebben een eigen voordeur, keuken en badkamer.

De appartementen liggen verspreid over de eerste tot en met de zevende verdieping. De kleinere woningen (type B2) zijn circa 51 m2 en de grotere woningen (type B1) zijn circa 85 m2 (alle types B1). Alle woningen hebben een balkon.

De twee appartementen worden samen verhuurd en hebben een aparte huurprijs. Kijk voor huurprijzen op de pagina Overzicht appartementen.


Interesse in een kangoeroewoning?
Heeft u belangstelling voor een kangoeroewoning? Vul dan het belangstellendenformulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Let op: bij het invullen van het formulier vragen we u ook om een zorgverklaring mee te sturen.

Langdurige zorgrelatie

Het is niet mogelijk om de woningen afzonderlijk van elkaar te huren. Dat betekent dat als de zorgrelatie stopt, beide woningen verlaten moeten worden. In een dergelijke situatie helpt Maasdelta de zorgverlener bij de zoektocht naar een woning.