Kangoeroewoningen

TE HUUR: kangoeroe woningen: samen wonen, maar toch apart aan de Oude Maas

NOG TWEE KANGOEROEWONINGEN BESCHIKBAAR

Zorgt u langdurig voor een naaste? Dan is een kangoeroewoning een handige woonvorm voor u. Dit zijn twee naast elkaar liggende appartementen met een verbindingsdeur ertussen. Een driekamer appartement en een studio appartement. Beide hebben een eigen voordeur, keuken en badkamer.

De appartementen liggen verspreid over de eerste tot en met de zevende verdieping. De kleinere woningen (type B2) zijn circa 51 m2 en de grotere woningen (type B1) zijn circa 85 m2 (alle types B1). Alle woningen hebben een balkon.

De twee appartementen worden samen verhuurd en hebben een aparte huurprijs. Kijk voor huurprijzen op de pagina Overzicht appartementen.

Langdurige zorgrelatie

Het is niet mogelijk om de woningen afzonderlijk van elkaar te huren. Dat betekent dat als de zorgrelatie stopt, beide woningen verlaten moeten worden. In een dergelijke situatie helpt Maasdelta de zorgverlener bij de zoektocht naar een woning.

Belangstelling

Heeft u interesse in een van deze kangoeroewoningen? Vul dan het belangstellendenformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Let op: u moet aan kunnen tonen dat er een langdurig zorgrelatie is tussen beide huurders. Dit kunt u doen door gegevens vanuit de gemeente, een zorgindicatie en/ of uw huidige woonsituatie aan ons voor te leggen.

Het minimale huishoudinkomen voor de driekamerwoning moet zijn:

Huishouden

Leeftijd

Minimale inkomen

1-persoons

< AOW-leeftijd

€23.226

1-persoons

> AOW-leeftijd

€23.176

2-persoons

< AOW-leeftijd

€31.551

2-persoons

> AOW-leeftijd

€31.476

     
     
     
     
     

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden