Beleef het in Spijkenisse

Spijkenisse is een jonge stad aan de Oude Maas met meer dan 74.000 inwoners. Deze stad vervult een centrumfunctie op het eiland Voorne-Putten.

Door de diversiteit aan mogelijkheden is Spijkenisse een stad van uitersten. In het vernieuwde centrum vindt u een ruim aanbod aan winkels. Er is voor ieder wat wils. Iedere dinsdag en zaterdag kunt u verse producten kopen op de markt. Uiteraard mag een mooie en uitgebreide woonboulevard ook niet ontbreken in een stad als Spijkenisse.

Spijkenisse heeft ook veel te bieden op het gebied van recreatie en ontspanning, er zijn sporthallen/-velden, tennisbanen, skateparken, een zwemparadijs, een bowlingcentrum, een luxe bioscoop, een nieuw theater (De Stoep) en diverse parken. In de vele restaurants en caf├ęs kunt u lekker eten of met mooi weer een terrasje pakken.

De ligging van Spijkenisse is zeer gunstig, net onder Rotterdam en vlakbij het havengebied en de Zuid-Hollandse kust. De metro brengt u binnen een half uurtje naar het hart van Rotterdam. Aan de andere kant van Spijkenisse liggen de Zuid-Hollandse Eilanden met fraaie polders, uitgestrekte duin- en recreatiegebieden, bossen en pittoreske dorpjes.

Bekijk ook

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden