Het Dorp Fase 2 Spijkenisse

ALLE WONINGEN VAN HET DORP FASE 2 ZIJN INMIDDELS VERHUURD!

In het centrum van Spijkenisse bouwt Maasdelta Groep energiezuinige appartementen die bestemd zijn voor verhuur. De 59 appartementen komen aan de Eerste Heulbrugstraat en bestaan uit twee of drie kamers.

Een vervolg op...
De bouw van dit appartementengebouw is een vervolg op de prachtige stadswoningen 'Het Dorp' aan de Eerste Heulbrugstraat en Achterstraat die in 2013 zijn opgeleverd. Dit project draagt dan ook dezelfde naam: Het Dorp fase 2. De uitstraling van Het Dorp fase 2 is gelijk aan de eerste fase van het project. Mede daardoor wordt een net en rustig straatbeeld gecreƫerd.

Ligging
Het gebouw komt tegenover de historische Dorpskerk en het glazen gebouw 'bibliotheek De Boekenberg' te staan. Daartussen op het pleintje vindt de weekmarkt plaats. Aan de andere kant van het gebouw ligt de gerenoveerde Voorstraat met zijn horecagelegenheden en pittoreske winkeltjes.

Voorzieningen
Wonen in het centrum brengt vele voordelen met zich mee. Buiten eten of snel boodschappen doen om zelf te koken? Binnen enkele minuten staat u in een eetgelegenheid of de supermarkt. De bereikbaarheid? Het metrostation Spijkenisse Centrum ligt op loopafstand. Alles wat u nodig heeft binnen handbereik!

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden