Werken bij Maasdelta Contact

23 eengezinswoningen in Het Balkon van Maassluis

In Het Balkon van Maassluis komen 23 eengezinswoningen in de sociale huur van Maasdelta Groep. BAM Wonen bouwt de woningen. De 23 huurwoningen zijn verdeeld in 12 driekamer eengezinswoningen aan Het Lage Licht en 11 vierkamer eengezinswoningen aan de Jacob van Heemskercklaan.

Maak kennis met het project
De nieuwe eengezinswoningen worden energiezuinig uitgevoerd met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen (PV-panelen). Elke woning heeft een woonkamer, een open keuken met een keukenblok van Bruynzeel, een toilet, twee of drie slaapkamers, een badkamer met een tweede toilet, een zolder en een achtertuin met berging. Hierin is de buitenunit van de warmtepomp ge├»nstalleerd. 

Het Balkon van Maassluis heeft een centrale ligging, direct aan de Nieuwe Waterweg en in de buurt van het station Maassluis-West en winkelcentrum Koningshoek. Met de bouw van de huurwoningen breekt ook de laatste fase van de realisatie van de wijk aan.

Verhuur
De eengezinswoningen zijn in februari 2021 te huur aangeboden. Hiervoor zijn inmiddels kandidaten gevonden. Mochten er appartementen beschikbaar komen dan vindt u die op www.woonnetrijnmond.nl. Om in aanmerking te komen is het belangrijk dat u als woningzoekende ingeschreven staat bij Woonnet Rijnmond. 

Planning
De eengezinswoningen zijn in het vierde kwartaal van 2021 aan de huurders opgeleverd. 

Het Balkon van Maassluis
Het Balkon van Maassluis wordt ontwikkeld door de Ontwikkelingscombinatie Balkon Maassluis (BPD Ontwikkeling en Maasdelta Groep) in samenwerking met de gemeente Maassluis.

 

Download de verhuurbrochure
Ga naar
36 appartementen in Het Balkon van Maassluis Nieuwbouw