Werken bij Maasdelta Contact

Het Balkon van Maassluis

36 sociale huurappartementen in Het Balkon van Maassluis

In Het Balkon van Maassluis zijn 36 nieuwe sociale huurappartementen gebouwd. De appartementen zijn gelegen in een gebouw met vier woonlagen aan Het Lage Licht. 

Bekijk de verhuurfolder

Maak kennis met het project
De appartementen hebben drie kamers en zijn er in vier woningtypen. De appartementen worden energiezuinig uitgevoerd met elektrische verwarming, een elektrisch doorstroomapparaat voor warm water en zonnepanelen.

U komt het appartement binnen in de entree. Hier treft u de meterkast, het toilet, de badkamer en de technische ruimte (bij type A bereikbaar vanuit de keuken) aan. De woonkamer is voorzien van een open keuken met een keukenblok van Bruynzeel. Er zijn twee slaapkamers. De zes appartementen op de begane grond hebben elk een eigen tuintje met een terras. De appartementen op de verdiepingen beschikken over ruime verspringende balkons. Iedere woning heeft een berging op de begane grond, in één van de vier bergingsblokken.

Het Balkon van Maassluis heeft een centrale ligging, direct aan de Nieuwe Waterweg en in de buurt van het station Maassluis-West en winkelcentrum Koningshoek. Met de bouw van de appartementen is ook de laatste fase van de realisatie van de wijk aangebroken.

 

Huurprijzen
Maasdelta biedt de 36 appartementen aan in de sociale huursector. De appartementen hebben een netto huurprijs van € 633,25 (prijspeil 2021). Bij deze woningen is het in sommige gevallen mogelijk huurtoeslag aan te vragen. Voor meer informatie over toeslagen bezoekt u de website van de Belastingdienst.

Toewijzing
De woningen zijn in juni 2021 te huur aangeboden via Woonnet Rijnmond. Mochten er woningen beschikbaar komen dan vindt u die op www.woonnetrijnmond.nl.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende ingeschreven staat bij Woonnet Rijnmond: www.woonnetrijnmond.nl. De appartementen worden toegewezen op basis van opgebouwde inschrijfduur. Hoe langer u bij Woonnet Rijnmond als woningzoekende bent ingeschreven, hoe hoger u op de lijst komt te staan. U moet ook voldoen aan de voorwaarden die in de woningadvertentie gesteld zijn.

Planning
De appartementen zijn in het eerste kwartaal van 2022 aan de huurders opgeleverd.

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de verhuurfolder van de 36 huurappartementen. 

Het Balkon van Maassluis
Het Balkon van Maassluis wordt ontwikkeld door de Ontwikkelingscombinatie Balkon Maassluis (BPD Ontwikkeling en Maasdelta Groep) in samenwerking met de gemeente Maassluis.

Download de verhuurfolder
Bezoek ook de algemene projectwebsite: www.hetbalkonvanmaassluis.nl