Het Balkon van Maassluis

In Het Balkon van Maassluis komen 23 eengezinswoningen in de sociale huur van Maasdelta Groep. BAM Wonen bouwt de woningen. De 23 huurwoningen zijn verdeeld in 12 driekamer eengezinswoningen aan Het Lage Licht en 11 vierkamer eengezinswoningen aan de Jacob van Heemskercklaan.

Start verhuur: 23 februari 2021 vanaf 20.00 uur

U vindt de 23 eengezinswoningen (Het Lage Licht en Jacob van Heemskercklaan) vanaf dinsdag 23 februari 2021 om 20.00 uur op www.woonnetrijnmond.nl.

Maak kennis met het project
De nieuwe eengezinswoningen worden energiezuinig uitgevoerd met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen (PV-panelen). Elke woning heeft een woonkamer, een open keuken met een keukenblok van Bruynzeel, een toilet, twee of drie slaapkamers, een badkamer met een tweede toilet, een zolder en een achtertuin met berging. Hierin is de buitenunit van de warmtepomp ge├»nstalleerd. 

Het Balkon van Maassluis heeft een centrale ligging, direct aan de Nieuwe Waterweg en in de buurt van het station Maassluis-West en winkelcentrum Koningshoek. Met de bouw van de huurwoningen breekt ook de laatste fase van de realisatie van de wijk aan.

Planning
Naar verwachting worden de eengezinswoningen in het vierde kwartaal van 2021 aan de huurders opgeleverd. 

In mei/juni 2021 start ook de verhuur van 36 sociale huurappartementen in het Balkon van Maassluis. 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden