Architectuur en indeling

Architectuur en indeling

De architectuur van de vier woonblokken is afgestemd op de bestaande woningen in de wijk. 

De woningtypen C en E aan de Heldringstraat hebben op zolder een dakraam aan de tuinzijde. De overige woningen hebben geen mogelijkheid voor een dakraam of dakkapel op zolder, vanwege de PV-panelen en de geluidsbelasting op de voorgevel. De hoekwoningen zijn voorzien van extra kozijnen in de zijgevel in de woonkamer en op zolder. 

Woningindeling
U komt de woning binnen in de hal. Hier vindt u ook het toilet, de meterkast en de trap. Via de hal loopt u door naar de woonkamer, die aan de tuinzijde gelegen is. Er is ook een trapkast. De open keuken bevindt zich aan de straatzijde. Deze is uitgerust met een Bruynzeel keukenblok in een hoekopstelling, met 3 onderkasten en 2 bovenkastjes. Er is geen gasaansluiting, u kookt dus elektrisch. 

Elke woning heeft drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, handdoekradiator en een tweede toilet. 

Er is ook een zolder. Hier bevindt zich o.a. de energiemodule, het hart van de energiezuinige installatie. 

Afvoer van water in uw tuin
Alle woningen hebben een achtertuin met een houten berging. Woningtype A en B hebben ook een voortuintje. 

Met de gemeente is afgesproken dat het water dat van de daken komt, op het maaiveld afwatert. Het is daarom belangrijk de tuin zo in te richten dat het water in de bodem kan dringen. Dit betekent tenminste 2/3 deel beplanting en niet meer dan 1/3 deel bestrating. Bij de toewijzing van de woning vragen wij u hiermee in te stemmen. Maasdelta biedt u een opslag voor regenwater aan, zodat u met het opgevangen water uw tuin kunt besproeien. 

Parkeren
Er zijn in de straten parkeerplaatsen waar u de auto kunt parkeren.

Kenmerken: 
•    27 energiezuinige woningen, gasloos
•    3 slaapkamers en een zolder
•    Afvoer water in bodem: 2/3 beplanting en 1/3 bestrating
•    Opslag voor regenwater
•    Geluidswand en dove voorgevels

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden