Gijsbert Dirkzwagerstraat

Start verhuur: 27 energiezuinige huurwoningen Gijsbert Dirkzwagerstraat

De buurt Kapelpolder in Maassluis wordt in 2019/2020 uitgebreid met 27 energiezuinige eengezinswoningen in de sociale huursector. Hiervan zijn 20 woningen gelegen aan de Gijsbert Dirkzwagerstraat, 4 woningen aan de A.E. Maasstraat en 3 woningen aan de Heldringstraat.

Woningindeling
Elke woning heeft een woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een zolder. De woningen worden energieneutraal ‘Nul op de meter’ gebouwd. Voor de achtertuin gelden iets andere regels dan u misschien gewend bent. Het is belangrijk deze met voldoende beplanting in te richten, zodat het water in de bodem kan dringen. Een geschikte woning voor groenliefhebbers dus. 

Huurprijs en woningtoewijzing
De woningen zijn geschikt voor gezinnen en hebben een nettohuur van circa 651 of 720 euro per maand. Belangstellenden konden vanaf 17 mei via www.woonnetrijnmond.nl op de woningen reageren. Mochten er weer woningen beschikbaar komen dan vindt u deze op Woonnet Rijnmond. In de woningadvertentie kunt u dan zien of u hiervoor in aanmerking komt. Het is belangrijk dat u bij Woonnet Rijnmond als woningzoekende ingeschreven staat.

Via het menu leest u meer over het project Gijsbert Dirkzwagerstraat.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden