Ervaar Maassluis

Ervaar Maassluis

Maassluis is een prachtige stad aan aan de Nieuwe Waterweg met een rijke historie. Deze sfeer proeft u bij een bezoek aan de haven en in de historische binnenstad. Tel daar de talloze recreatie-, woon-, onderwijs- en sportmogelijkheden bij op en u heeft de ideale plek om groen en waterrijk te wonen.

Wanneer u via het historische stadshart en haar levendige vlieten door het centrum loopt, komt u langs talloze monumenten. Wilt u graag winkelen dan heeft u voldoende keuze uit de verschillende winkelcentra die Maassluis rijk is. Voor een hapje kunt u terecht in diverse gezellige restaurants en eetcafés, waar u in een informele en ontspannen sfeer ook een drankje kunt nemen. Kijk ook op www.ervaarmaassluis.nl. 

Houdt u liever van groen, dan biedt de mooie achtertuin van Maassluis, het natuurgebied ‘De Vlietlanden’, volop mogelijkheden. Langs de Nieuwe Waterweg kunt u schitterend wandelen en fietsen. Door de groene achtertuin Midden-Delfland, het strand van Hoek van Holland en de grote steden zoals Rotterdam en Den Haag ligt Maassluis erg centraal. In Maassluis vindt u alles op loop- en fietsafstand. Met de auto zit u zo op de snelweg en openbaar vervoer is hier perfect geregeld.